Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mysmilie_2329.gif
73984474sa0.jpg

21803929xe7.jpg

http://img232.imageshack.us/img232/1691/21803929xe7.jpg

Незнам зошто мислиш така за Роналдо ...
Роналдо бил и ќе биде подобар од Џила само повредете го прават своето...

Точно така. Само до кога со повредите. Сигурно додека направи нов трансфер.

u vtornik pravam polugodiesn tet matematika...i namesto da resavam zadaci ja gleav utakmica...i mi se javuva drugarka i mi vika abe sednuvaj resavaj matematika ...u vtornik nema kaka da ti go resava testot

u vtornik pravam polugodiesn tet matematika...i namesto da resavam zadaci ja gleav utakmica...i mi se javuva drugarka i mi vika abe sednuvaj resavaj matematika ...u vtornik nema kaka da ti go resava testot
Хе хе... Некои работи не се купуваат со пари. А и за тестот ако запнеш, што се вели саат и пол помалку ке спиеш, и ете ти исто. Инаку не ми е јасно зошто остана денешниот натпревар како официјален во италјанското кога Милан играше во Јапонија.

Честитки!!!

Честитки до навивачите на Милан за освоената титула и официјално се шампиони на светот, секоја чест до Кака кој покажа дека е вонсериски играч(мое мислење е дека нема ни приближно квалитетен играч како Кака во моментов).

Олеееее!!! 18 титули у меѓународни натпреварувања (РЕКОРДЕР)!!!! :vozbud:
КАКА извонреден како и секогаш!!

(малце закаснив со постов, али нетот ме дупчеше а и форумот нешто зезаше деновиве :toe:)

Како се освежив сабајлево со порничот, убајни. Силовање деца, ги истурија. Кака ги униште, мајтап си играше со нив. Амброзини ги сакате на средината, сто топки одзеде. Инзаги гнасното, стандард. Тие тројца вака можи да ги издвојам, иначе сите беа максимално ангажирани.

Од Бока не видов ништо од фудбал, само Паласио мислам дека се викаше брато, уба партија даде. Од другите освен тепање ништо друго не видов, да му го ебам корено да му го ебам. Па онај судијата колку беше глуп еееееееј, кузнај кое село чупа е растен. Мексиканец бе, пффф таму за лек пара се нема тие судија зедоја од таму.

Ама нема врска, битно Милан СВЕТСКИ ШАМПИОНИ.

Две трофеи досега ова сезона, ај да ни се множат.

Браво браво честитки но мислам дека Роналдо треба да снима у Скајспорт боље ќе му биде .

хе хе Светски број еден види види...
Супер утакмица контрола надмоќност, Кака со угра на ниво Пипо, феноменален,Пирло во полн ефект се заедно за најголемото фудбалско звање Светски Шампион а сезонава уште не е ни на половина
Сега мене ова ми е ситуација како блок-карта две-утакмици, мора да се плесне Интер за целосен впечаток и после среќна Нова Година.

capt.1c6e18ef69414173b794df7ee96f32a9.japan_soccer_club_world_cup__yok182.jpg

:pos2::pos2::pos2: da prasam znae nekoj dali ke izdade DVD od snimkata Ronaldo?????:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom