Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kaka&messi&ronaldo17122007fgdsagDM.jpg

Kaka ja dobi i nagradata za najdobar fudbaler od FIFA i pozadi nego se najdoa Mesi i Ronaldo. Ovaa trojka e najdobrata za 2007 godina, megutoa Kaka e najdobriot fudbaler vo istorijata so osvojuvanje na site mozni nagradi. Kaka sega se najde pred Platini i Van Basten koi isto taka gi sobraa site nagradi vo 1985 i 1989 so toa sto ja nemaat nagradata na FIFA koja se dodeluva od 1991 godina. Kaka mozese da osvoi i uste edna nagrada ako ucestvuvase i na Kopa Amerika.

KAKA` №1 VO ISTORIJATA!!!!!!!!! :smir:

Дај некој нека каже колку награде доби Кака годинава 4-5 ... .?

mislam deka dobi nagrada od
-FIFA za najdobar vo 2007(sto u momentov na TV gledam kako oficijalno mu ja davaat:)
1 e kaka
2 e mesi
3 e k ronaldo i LUGE PLACESE PRED SITE NA SCENA ZOSTO NE E POBEDNIK i ne mu cestita na kaka
-UEFA
-FIFpro za igrac na godinata
-FRANC FUDBAL zlatnata topka
-ZA NAJDOBAR NA KLUPSKOTO PRVENTSTVO
-i uste nekolku od milan
i ako gi racuname i trofejot od liga na sampioni, od klupskoto prventstvo
i ako igrase i na kopa amerika ke dibiese uste edna ama za zal ne igrase
t_kaka224m_817d644.jpg
t_8266bigm_dbb7d9e.jpg
18888.jpg

kaka17122007asdashA.jpg

Кака само што га доби наградата за најдобар играч на светот ... :je3:
директен пренос вршеше ЕУРОСПОРТ
1.Кака
2.Меси
3.К.Роналдо

ах да ќе заборавев ... Роналдо и Меси ги помешаа наградете , или Роналдо мислеше дека он треба да биде втор па му га зема на Меси:hehe:

Кака само што га доби наградата за најдобар играч на светот ... :je3:
директен пренос вршеше ЕУРОСПОРТ
1.Кака
2.Меси
3.К.Роналдо

ах да ќе заборавев ... Роналдо и Меси ги помешаа наградете , или Роналдо мислеше дека он треба да биде втор па му га зема на Меси:hehe:
Честитки за сите трофеи кои ги освои Кака и Милан оваа сезона. Потполно заслужено, тој е најдобриот играч во светот во овој момент.
Штета што не го гледав преносот на доделување на наградите :(

ej ne mi se veruva kaka ja imase cesta nagradata da mu ja dodeli covekot koj kazuvase deka kaka nisto ne zasluzuvaa
2007-12-17t203007z%5f01%5fchm15%5frtridsp%5f3%5fsoccer-fifa-world-player%5f32175%5ffull-lnd.jpg

Кака првото место го зазема со вкупно 1.047 поени, Меси освои двојно помалку, 504 додека Кристијано Роналдо доби 426 поени.

„Ова е посебна вечер за мене. Кога бев млад, единствена желба ми беше да заиграм за Сао Паоло и се надевав барем на еден натпревар за репрезентацијата на Бразил. Но, Библијата вели дека Бог ни дава и повеќе од тоа што го бараме и токму тоа се случи во мојот живот“, изјави Кака на церемонијата во Цириx.

Честитки за Кака`, ги собра сите награди.

FORZA MILAN

Овој Кака педерче ги собра сите награди нека остаи нешто за другите

a be spored mene kaka bese najdobar proslava sezona.sekako nie od Man U krivo ni e so ne bese C.Ronaldo,ama kaka gi osvoi site mozni tituli so milan osven seria a i bese kluc zasto milan gi zede.cestitio nek mu e nagradata,a nie ce cekame C.Ronaldo da je zeme drugata godina.toa e toa.:smir:

Знае некој кога ќе има реприза на ЕуроСпорт од доделувањето на наградата на Кака

Знае некој кога ќе има реприза на ЕуроСпорт од доделувањето на наградата на Кака
Касно палиш бе ... или не ти палеше до сеа :pos:
Пројде , реприза нема имаше даваа на вести снимка , гледај може пак ќе даваат ама тешко:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom