Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И едно прашање во врска со еден детаљ на сликата горе.
Мислите оној Емерсон да добие практична примена во тимот или ке чами на клупа ко мисир некој??

capt.1c6e18ef69414173b794df7ee96f32a9.japan_soccer_club_world_cup__yok182.jpg

:pos2::pos2::pos2: da prasam znae nekoj dali ke izdade DVD od snimkata Ronaldo?????:pos2:
Хаха закон е ... џоа пиштол му е камерана

Ама косицата му е крај.Да не го имиира на Трендо хехеххехех
Епа пораснала , дур беше кај вас во Реал од мука не му раснеше и само се дебелеше

И едно прашање во врска со еден детаљ на сликата горе.
Мислите оној Емерсон да добие практична примена во тимот или ке чами на клупа ко мисир некој??
Абе Емерон бил повреден до сеа ... И би требало сега да влага почесто да игра од Броки
пс. Играше против Бока влезе во 65м`

Епа пораснала , дур беше кај вас во Реал од мука не му раснеше и само се дебелеше

Или тоа или вие не го одржавате.
Боље е без коса бе:)

Ај честито титула и од мене, мајстори се, нема шо.

Ѕверови се Милан. Ептен ми е мило што ја освоија титулава. Кака можеби не го сакам баш, али е играч, ѕвер е типот.
Инзаги...:dama: :pipi:
Толку.
И нека ни се множат титулите.

THE 18 TROPHIES OF MILAN
4 Intercontinental Cups, 7 Champions League, 5 European SuperCups, 2 Cup Winners Cup

milanus6.jpg

THE 4 ROSSONERI'S WORLD CUPS
1969: MILAN-ESTUDIANTES 3-0//ESTUDIANTES-MILAN 2-1
1989: MILAN-ATLETICO N. MEDELLIN 1-0
1990: MILAN-OLIMPIA ASSUNCION 3-0
2007: BOCA JUNIORS-MILAN 2-4

A TRIUMPHANT STANDING!
MILAN: 18 Trophies
Boca: 17
Real Madrid and Independiente: 15
Al Ahly: 13
Ayax-Liverpool-Barcellona-San Paolo-Zamalek: 11
Juventus: 10

Абе ако имаш нешто паметно да кажиш кажи, ако не ајт гит во фан клуб реал, па таму пишувај си што ти душа сака. Божее едно просто правило не можете да го почитувате.

Инаку што има врска колку голови ке постигне Пато? Може ни еден да непостигне, да асистира за 30... Сеедно, важно да игра во тимот и да си ја заработи платата.

Инаку што има врска колку голови ке постигне Пато? Може ни еден да непостигне, да асистира за 30... Сеедно, важно да игра во тимот и да си ја заработи платата.
Има во Милан кој да асистира, тука се Кака, Сидорф и Пирло. Тој само нека дава голови, а и за Пато не мора многу асистенции затоа што знае и сам да направи своја акција и да постигне гол.

П.С. Сега слушнав дека сега го прогласиле на Кака за најдобар играч во светот за 2007 година.:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom