Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Највеќе ми е жал за оној king makedon што на предходната страна стави слика од Погба демек останува. Од цел месец кога можеше да става такви демек "дупи си ги ѓаволите" слики он се одлучи баш за денес кога го објавија...македон срц ела да те гушнам...

Највеќе ми е жал за оној king makedon што на предходната страна стави слика од Погба демек останува. Од цел месец кога можеше да става такви демек "дупи си ги ѓаволите" слики он се одлучи баш за денес кога го објавија...македон срц ела да те гушнам...
Па не е баш тој крив дека Погба вчера коментираше дека сликата му е од лани :D и потпишваше дека не си оди. Е сеа крив сие дека сакал да си дупи нешто али шо не знам :D

Честито за Погба уба зделка и за нас и за вас :) Здрав и жив да вие :D

Него кај се сега сите до лани шо го плукаја платеник, циган, две чисти нема, и ред други работи од лајно подолу шо го праеја :D ?
Pa isti ima i kaj vas,od ko pocna sagava se svrtevte kontra. Vakov bil, ko mi se igralo igral, imal ciganski pamet, mentalitet, i sto uste ne.

Честито Погбињо, ќе ве подсреди колку толку :D, незнам зошто некого би го било жал, па нема ни да се осети тоа што ќе го нема Погба во Јуве со ваква средина.

Pa isti ima i kaj vas,od ko pocna sagava se svrtevte kontra. Vakov bil, ko mi se igralo igral, imal ciganski pamet, mentalitet, i sto uste ne.
Ех стално е истото не само кај нас било каде :D Само итнересна е ситуацијата а пак Погба лани баш изјави дека побрзо би се пензионирал него да се врател во клубот шо го исфрлил/не му дал шанса :pos:

Честито за Погба уба зделка и за нас и за вас :) Здрав и жив да вие :D

Него кај се сега сите до лани шо го плукаја платеник, циган, две чисти нема, и ред други работи од лајно подолу шо го праеја :D ?

Цигански памет не цигански човекот си е класа, нека ве врати каде што бевте за време на Ферги па после нека оди во Реал, кај и да е таму ќе заврши сигурно за некоја година :D

Цигански памет не цигански човекот си е класа, нека ве врати каде што бевте за време на Ферги па после нека оди во Реал, кај и да е таму ќе заврши сигурно за некоја година :D
ке го купат ако стане ѕвер што по афтоматизам ке кошта многу повеќе од ова, неверувам дека ке искешираат толку многу

Sent from my iPhone using Tapatalk

ке го купат ако стане ѕвер што по афтоматизам ке кошта многу повеќе од ова, неверувам дека ке искешираат толку многу

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mиќко и Рашо на клупа...

Ах таа спора средина со Керик и Фелаини ... а лисиците идат на контри претежно :(

едит - и можел наместо Рохо да го стави "младичот" Јанг у замени, ццц

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom