Со мувата на капата си а?![]()
Не баш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со мувата на капата си а?![]()
Па не е баш тој крив дека Погба вчера коментираше дека сликата му е од ланиНајвеќе ми е жал за оној king makedon што на предходната страна стави слика од Погба демек останува. Од цел месец кога можеше да става такви демек "дупи си ги ѓаволите" слики он се одлучи баш за денес кога го објавија...македон срц ела да те гушнам...
Pa isti ima i kaj vas,od ko pocna sagava se svrtevte kontra. Vakov bil, ko mi se igralo igral, imal ciganski pamet, mentalitet, i sto uste ne.Честито за Погба уба зделка и за нас и за васЗдрав и жив да вие
![]()
Него кај се сега сите до лани шо го плукаја платеник, циган, две чисти нема, и ред други работи од лајно подолу шо го праеја?
Ех стално е истото не само кај нас било кадеPa isti ima i kaj vas,od ko pocna sagava se svrtevte kontra. Vakov bil, ko mi se igralo igral, imal ciganski pamet, mentalitet, i sto uste ne.
Pa isti ima i kaj vas,od ko pocna sagava se svrtevte kontra. Vakov bil, ko mi se igralo igral, imal ciganski pamet, mentalitet, i sto uste ne.Честито за Погба уба зделка и за нас и за васЗдрав и жив да вие
![]()
Него кај се сега сите до лани шо го плукаја платеник, циган, две чисти нема, и ред други работи од лајно подолу шо го праеја?
Osecam vecer kje se napraes stativaPogbaaaaaa is comiiinnngggggg homeeeeeeeeeee
Цигански памет не цигански човекот си е класа, нека ве врати каде што бевте за време на Ферги па после нека оди во Реал, кај и да е таму ќе заврши сигурно за некоја годинаPa isti ima i kaj vas,od ko pocna sagava se svrtevte kontra. Vakov bil, ko mi se igralo igral, imal ciganski pamet, mentalitet, i sto uste ne.
Оди на цел глас. Сега само да победат, да не се глупираат.Osecam vecer kje se napraes stativa![]()
ке го купат ако стане ѕвер што по афтоматизам ке кошта многу повеќе од ова, неверувам дека ке искешираат толку многуЦигански памет не цигански човекот си е класа, нека ве врати каде што бевте за време на Ферги па после нека оди во Реал, кај и да е таму ќе заврши сигурно за некоја година![]()
ке го купат ако стане ѕвер што по афтоматизам ке кошта многу повеќе од ова, неверувам дека ке искешираат толку многуЦигански памет не цигански човекот си е класа, нека ве врати каде што бевте за време на Ферги па после нека оди во Реал, кај и да е таму ќе заврши сигурно за некоја година![]()
Mиќко и Рашо на клупа...