Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Им се замерува пошо како шо кажа Раиола, се тепаат за ексклузивност. И кога ќе погодат се перчат ко селски петли. Али кога ќе утнат, не ние не го рековме тоа, верувајте во што сакате. Лани летоска не ми текнуе кој клуб мораше официјално соопштение да пушти дека се глупости информациите за некој играч.Pa premnogu administracija ima i ne znaes kade ke naletas na zapnuvanje, ne znam zasto im se zameruva tolku na novinarite. Edno e da treses gluposti, drugo e da ne mozes da pogodis koga, nikoj ne moze toa da go znae. Kaj mene na rabota edna karticka ja kupuvavme 3 nedeli poradi dokumentacija i sertifikati od tri drzavi, ne mozam a i ne sakam da pretpostavam za vakvi sumi i likovi sto se treba da se izgotvi i potpise.
Епа @Ilumious брат, спремај сеБрат ако ова е сигурно од среќа би ти го испушил жими сеза преубавата вест што ја сподели денеска али сепак додека не се виде со дрес нее ништо сигурно
![]()
Честито за Погба уба зделка и за нас и за васЗдрав и жив да вие
Него кај се сега сите до лани шо го плукаја платеник, циган, две чисти нема, и ред други работи од лајно подолу шо го праеја?
Со мувата на капата си а?Еве сте, замарате по фан клубов.