Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
ama, ama, se potpisal na slika deka ostanuva vo Juve

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ama, ama, se potpisal na slika deka ostanuva vo Juve
i bankite denes ne rabotaat, nedela e :/ama, ama, se potpisal na slika deka ostanuva vo Juve![]()
Значи за 48 часа потпишува?
izvadile nesto od poT pernica brad[DOUBLEPOST=1470570021][/DOUBLEPOST]i bankite denes ne rabotaat, nedela e :/
Hristov, nemase teoretski sansi da objavat vakvo nesto u oci utakmica Superkup. Isto kako sto cekaa da zavrsi finaleto FA za da go objavat Murinjo. Negativni distrakcii se vakvite raboti, zatoa ne znam zasto se kreva tolku panika. Utre valjda bi trebalo nekoj da objavi, dali Man Utd, dali Juventus, ke vidime.Значи за 48 часа потпишува?![]()
Истиов Романо беше тој со 48те часа, истиов Романо за претходниот викенд викаше дека Јувентус не објавувал официјални соопштенија преку викенд, истиов Романо го чекаме еве цел месец да погоди било што.
Абе не викам дека нема да биде, али овие трансферот 2 недели го објавуваат
Sega ok li e?![]()
Pa premnogu administracija ima i ne znaes kade ke naletas na zapnuvanje, ne znam zasto im se zameruva tolku na novinarite. Edno e da treses gluposti, drugo e da ne mozes da pogodis koga, nikoj ne moze toa da go znae. Kaj mene na rabota edna karticka ja kupuvavme 3 nedeli poradi dokumentacija i sertifikati od tri drzavi, ne mozam a i ne sakam da pretpostavam za vakvi sumi i likovi sto se treba da se izgotvi i potpise.Абе не викам дека нема да биде, али овие трансферот 2 недели го објавуваат![]()
Абе не викам дека нема да биде, али овие трансферот 2 недели го објавуваат![]()