Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

67ABA821AEE647F4AB94DAD882684E70.ashx
[DOUBLEPOST=1448143353][/DOUBLEPOST]
Ало луѓе, против Вотфорд игравме, новолигаши... Мора да признаам дека сезонава не служи и среќа понекогаш у пм...
Овој диктаторов е роден под среќна ѕвезда. Сеуште мислам дека немаме тим за титула, али ако по некоја случајност дикаторов донесе трофеј на крај на сезона, ова за мене ке биде еднакво на освајање на ЛШ...

Иначе, идеме четврти на MOTD.
Во глобала, скоро сите вакви фаци што се пуни себе по карактер се среќлии невидени.

Ако се напраат два добри трансфера зимава, влагаме у сериозна трка за титула. Само треба да се постапи правилно. Еден шпиц (Лукаку или налик него) приоритетно, за другиот и не е толку задолжително.

Ало луѓе, против Вотфорд игравме, новолигаши... Мора да признаам дека сезонава не служи и среќа понекогаш у пм...
Овој диктаторов е роден под среќна ѕвезда. Сеуште мислам дека немаме тим за титула, али ако по некоја случајност дикаторов донесе трофеј на крај на сезона, ова за мене ке биде еднакво на освајање на ЛШ...

Иначе, идеме четврти на MOTD.
Link? :)

Mene uste ne mi se veruva sto citam. Se mislev ke najde nekoja zamerka deka nema da se vklopi.

Последно уредено:
И јас не го сакам. Страшен готован е станат, не е тоа што беше. И нормално е тоа, 30 ги има.
(освен ако го дадат за кило сончоглед) :D

Ахахахахахах, ептен е спот он. Пази муабет:
“Cristiano’s time of being in the elite three, four, five in the world is dwindling. He will need to be looking at winning things. Is that a guarantee at Manchester United? No.”
Као прво, овој не го рачуна Роналдо ни за у топ 5 играчи во светот. Второ, нема ништо освоено он па допрва на 30 години ќе гледа да освои нешто.
У принцип, јас сум на страната на Мендеш и мислам дека ќе се пензионира во Реал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom