Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Му даваат на Лингард да тренира завршница или го праќаат по бурек и јогурт баш во тој дел од тренингот?

Госпожа Марсијал со втор кикс за неколку дена... :pos:

56507011a59aa.jpg

Нека и го одземат Инстаграмов на оваа и нека и направат Твитер за да не апдејтира некад

Го зедов сокер бол-от вчера по цена на едно кафе (official merchandise lol)...и падна првиот снег. [emoji55]

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk

Attachments

• uploadfromtaptalk1448118351590.jpg
    uploadfromtaptalk1448118351590.jpg
    1,6 MB · Прегледи: 29
Да е жив и здрав Де Геа шо е еден од најконстантните играчи кој е во форма веќе 3 години, а не како Мата игра 3-4 утакмици супер, а после како земја да го има голтнато.

Се уште се чудам со конкретноста и ризикот во нападите ... Браво за Де Геа и Депај, линград истотака изигра добро , освен тие двете шанси што не ги реализираше.Исто така Шнајдерлин,Смолинг и Јанг изиграа доста добро (y) Инаку Швајни се извади со голчево, доста грешки имаше утакмицава ...

Момент на натпреварот дефинитивно е одбраната на де геа по сменувањето на правецот на топката од смолинг, срцето во петици ми отиде :eek:

Де Геа човече, реакцијата му почна од ко беше топката зад него и успеа да ја извади!!! :cuc::cuc::cuc::cuc:

In the first half, Memphis was superb, like Jesse Lingard. I think also this role for Memphis is the best one for him. He played it also in the World Cup for me when Van Persie and Robben were injured so I knew he could do it. Jesse also was fantastic and we have created a lot of chances thanks to those two.

Ima shpekulacii za Daniele Rugani od Juventus ama shpekulacii sto drzat voda, ne goal.com.

За вести од Италија само кај Ди Марцио, ама не сум начекал нешто за Ругани.

Oва што се случува ПЛ е ненормална работа, Лестер први и ќе бидат меѓу првите барем додека не соберат 30 бода

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom