Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

За вести од Италија само кај Ди Марцио, ама не сум начекал нешто за Ругани.
Затоа што не е до трансфер дојдено :) За интерес говорев јас.

Такво копито сељачко само од Ирска може да игра кај нас. Јужњаци не примаме : ))

Доаѓам трчајќи дома за да ги видам последните 5 мин, претходно видов на мобилен дека е 1-1. И го зимам на мајка ми далинското и ја мењам програмата. Гледам шанса за Смолинг и почнувам да пцујам, а во позадина мајка ми се дере да и вратам тоа што гледаше. Одма послем тоа, Швајни дава гол. И тука почнува хаосот, почнувам да урлам, мајка ми уште се дере во позадина, комшии се чудат, мачката од страв се пикна под тросед. :pos:
Тоа е тоа што требаше, завршница во стилот на Саф. Сите во половина на противникот, правење гужва, шутирање без размислување и најмногу огромна желба да се стигне до 3 бода.

Како се повреди Ерера? Нешто серизоно или...?

пс. Кој беа тие што ја предадоа титулата уште по нерешената со Сити? Тивки се нешто.

Доаѓам трчајќи дома за да ги видам последните 5 мин, претходно видов на мобилен дека е 1-1. И го зимам на мајка ми далинското и ја мењам програмата. Гледам шанса за Смолинг и почнувам да пцујам, а во позадина мајка ми се дере да и вратам тоа што гледаше. Одма послем тоа, Швајни дава гол. И тука почнува хаосот, почнувам да урлам, мајка ми уште се дере во позадина, комшии се чудат, мачката од страв се пикна под тросед. :pos:
Тоа е тоа што требаше, завршница во стилот на Саф. Сите во половина на противникот, правење гужва, шутирање без размислување и најмногу огромна желба да се стигне до 3 бода.

Како се повреди Ерера? Нешто серизоно или...?

пс. Кој беа тие што ја предадоа титулата уште по нерешената со Сити? Тивки се нешто.
Со се' се согласувам, освен со последното. Стрпете се малце, долг е патот до мај, имаме на распоред уште неколку тешки утакмици. Само нека се покажат како што треба и нека играат до крај.

Со се' се согласувам, освен со последното. Стрпете се малце, долг е патот до мај, имаме на распоред уште неколку тешки утакмици. Само нека се покажат како што треба и нека играат до крај.
Не викам дека ќе освоиме, ама бар имам надеж, а не како некои кој сезонава ја направија катастрофална само заради една нерешена со Сити.

Мистеријата околу тоа дали сме во трка за титули тек после Февруари. А тоа дали моменталниов тим и моменталнава форма ветува титула, според мене не, но со оглед што конкуренцијата веќе се сведува на Арсенал и Сити кои исто не се константни гледам голема можност да се вклучиме во тој поход.

Не викам дека ќе освоиме, ама бар имам надеж, а не како некои кој сезонава ја направија катастрофална само заради една нерешена со Сити.
Резултатите од сезонава се одлични. Да беше ова Јунајтед на Ферги, со вака добар старт, ќе бев сигурен за титула.

Проблемот е што играта делува неубедливо и тимот многу нерешителен. И тоа остава лошо чувство, и покрај одличните резултати.

Ало луѓе, против Вотфорд игравме, новолигаши... Мора да признаам дека сезонава не служи и среќа понекогаш у пм...
Овој диктаторов е роден под среќна ѕвезда. Сеуште мислам дека немаме тим за титула, али ако по некоја случајност дикаторов донесе трофеј на крај на сезона, ова за мене ке биде еднакво на освајање на ЛШ...

Иначе, идеме четврти на MOTD.

Реално мора да сме среќни што нема ни една озбилна екипа моментално. Да има една поозбилна екипа, како Челзи лани, или ние во последната сезона на Фергусон мислам дека титула ни на сон не ќе можеме да освоиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom