Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ќе си земам ....
...
.
.
.................само религијата да продолжи вака!!
ГОРД СУМ НА ВАС МОМЦИ!!!!!!!!!
GLORY!!!!!!!MANCHESTER UNITED!!!
Пријателе, тешко ти е да читаш вака? :)

Уфф многу сте испушувале бе, 50 страни, се изначитав (ретко убави постови, почесто глупости) :D... Ајде вака да почнам, во овој подготвителен период додека бев на одмор изгледав колку што можев, колку што бев во можност, против МЛС Старс, Барселона и овие опрошталните мечеви на Сколси и ВДС, во 10-12 дена измешани чувства, радости за победите во пријателските, тага за опростувањето од фудбалот на две легенди и разочарување од мојот Партизан, јебига, Фудбал :)...

Гледам тука сте пишувале за Снајдер и за Вучко имате некаде 3-4 страни (мада веќе си отиде во Јуве, сепак изнесов мое мислње за него)... Бев за доаѓање на Снајдер, но после денешниот натпревар ептен се подзамислив, што дури мислам и дека нема да биде добра идејата, кој играч го имаме во Клеверли не сме сите уште свесни... Одличен подготвителен период, добри натпревари, одлични резултати, хуманитарни мечеви, опроштални натпревари како што доликува за големи фудбалери... Ги испративме Сколси и ВДС во мирување, и ќе ми треба некое време да се привикнам на нивното отсуство, посебно за ВДС, бидејќи голман е еден :P... Прееска кога му вратија еден пас на Де Геа, за момент помислив дека топката е во нозете на ВДС... Таков е фудбалот, секогаш на убавите нешта им доаѓа крајот, Легенди заминуваат, други надежи доаѓаат...

Бидејќи, скоро секоја година ние ја отвараме сезоната со Супер Куп :D, веќе ми стана како навика и секогаш уживам во ваквите натпревари, желен за фудбал, желен да си го гледам мојот тим како се бори за трофеј во официјален натпревар по пауза од некаде 2 месеци :D... Денес баш и тоа ми се оствари, гледав прекрасен фудбал, со доста голови и прекрасна игра на Манчестер Јунајтед... Без разлика на резултатот на полувремето, јас бев задоволен од играта... Имав некое претчуство дека доколку постигнеме брз гол дека ќе го завртиме резултатот :)... Клеверли ме изненади најпријатно, како и Нанињо :D... Легенда си замина (Сколс), ама која надеж ја имаме во Клеверли, секоја чест за детето, импресионирам сум од него, дај Боже да продолжи уште подобро во целата кариера...Мислам дека Ферги ептен им се налути на Рио и Видиќ поради нивната ноншалантност и незаинтересираност денеска и затоа ги извади на полувреме и ги фрли во оган младите :)... Велбек така малку одвојуваше негативно од другите, беше како исфрлен од колосек и мислам дека Берба требаше да настапи ;)... Головите прекрасни, посебно вториот, Гоше на Пес неможе да изведе ваква акција :icon_lol:... Гледам тука сите се нафрливте на Де Геа. Првиот гол тргна и подзастана, но Рио беше надскокан од Лескот, додека вториот гол, требаше да не му се дозволи на Џеко да шутира, а и топката имаше незгоден пад... Не го окривувам Де Геа ни најмалку, прв официјален натпревар во голем клуб, на 20 години, на легендарниот Вембли, против градски ривал, пред 80 илјади публика, меч за трофеј... Не е лесно... Највеќе ми е мило за него, бидејќи после третиот гол, кога го дадоа во кадар, ептен силно издиша и го исфрли товарот од плеките, му олесна :D...

Тоа би било од прилика се, наредната недела почнува првенството (Недела од 17:00 часот на Спорт Клуб на гости кај ВБА), кое очекувам да биде највозбудливо до сега, најнеизвесно и секако на крајот ние да испаднеме победници :D...

Glory

Да не ја има случајно некој сликата од транспарентот на натпреварот вчера со трофеите на Јунајтед и доларите на Сити?

ај честито трофеј
и ве молам немојте да го ругате керик момчето си игра добро само има некој утнати утакмици
да не забораваме шо се правеа со флеч
немам ништо против клеверли дечкото е екстра даде се од себе и мислам дека е иднината на ман утд али да не брзаме со него и џони еванс искочи 2-3 утакмици како перфект одбранбен играч па после се посра се до вчера немаше добра утакмица
али у глобала ко ке погледнеш САФ е човекот кога го гледам седи на клупа и си кулира знам дека тепаме има решение
мислам дека клеверли треба да му даде некој 5-6 добро одиграни утакмици на ферги за да обезбеди доверба и керик да седне на клупа
не го заборавајте флеч ке му помине ли тоа сидата некогаш ??? шо вирус беше тоа го видов излезе на отворениот тренинг
поззз до сите
glory glory man utd

Да не ја има случајно некој сликата од транспарентот на натпреварот вчера со трофеите на Јунајтед и доларите на Сити?

285020_2262417449698_1526312102_32568733_4569308_n.jpg

Охохох и Том Клеверли повикан за пријателската со Холандија, нашиве млади го мрднаа Капело :D

Охохох и Том Клеверли повикан за пријателската со Холандија, нашиве млади го мрднаа Капело :D

Во тој составот што го објави Капело го немаше Клеверли, сега го ставил а го кикнал Керик :) Само да не се заебава со Клеверли како со Сколс :)

Young, Rooney, Welbeck, Rio, Smalling, it's against Holland. You know what you have to do :pos:

Predictions for Premier League 2011/12 Сhampion:

Harry Redknapp → Manchester United.

David Moyes → Manchester United.

Ray Wilkins → Chelsea.

Steve Bruce → Manchester United.

Graham Taylor → Manchester United.

Paul Ince → Manchester United.

Steve McClaren → Manchester United.

Charlie George → Manchester United
--- надополнето: Aug 8, 2011 1:03 PM ---

Снајдер изјави дека дефинитивно Интер ке го шиткаат за "вистинска сума" во превод 40 милинки и више тука е нашата шанса али тука е шансата и на сити особено кога се работи за понуди во нареднава недела ке видиме дали Фергусон ке отвори кесето за овој играч или ке се потпре на Андерсон и изворедниот млад талент Клеверли што веќе му го зема местото на Керик во репрезантацијата за мечот против Холандија и да ви кажам ми здосади сагава со Снајдер ако го земаат нека го земат ако не баталете го и пуштете го Клеверли да се покаже.
--- надополнето: Aug 8, 2011 2:53 PM ---
Инаку Интер биле заинтересирани за Митко :ROFLMAO:

Сме купиле голманче, 14 годишно дете од Карлајл, Дејв Хендерсон.
--- надополнето: Aug 8, 2011 3:14 PM ---

Евра :pos: Колку и да е тапа во последно време му треба на тимов човек со карактер ко него :)

Уште по влегувањето во стадион се познава кој се Господа, кој сељаци, нашите во костуми како што доликува, овие сељаците како на тренинг, во тренерки :icon_lol:

Евра зверка, уште кога го видов со шалот на глава, како Индијанец некој, се скинав од смеење :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom