Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Снајдер изјави дека дефинитивно Интер ке го шиткаат за "вистинска сума" во превод 40 милинки и више тука е нашата шанса али тука е шансата и на сити особено кога се работи за понуди во нареднава недела ке видиме дали Фергусон ке отвори кесето за овој играч или ке се потпре на Андерсон и изворедниот млад талент Клеверли што веќе му го зема местото на Керик во репрезантацијата за мечот против Холандија и да ви кажам ми здосади сагава со Снајдер ако го земаат нека го земат ако не баталете го и пуштете го Клеверли да се покаже.
--- надополнето: Aug 8, 2011 2:53 PM ---
Инаку Интер биле заинтересирани за Митко :ROFLMAO:
Не го давеме Бербатов ако дојде Снајдер нека дојде ако не имаме ги супер талентираните Клевери и Андерсон пред почетокот на пред сезонските натпревери бев скептик околку Андесон бидејќи веќе беше 3 години е во клубот и не направи ништо посебно , но сега гледам на пресезонските почна да игра на многу високо новио има голем потенцијал за Клевери си мислев дека е уште многу млад за прв тим со голем потенцијал и дека би добивал шанса во куповите , но откако го видов како играше со Барса и вчера со Сити се увериво во негоите квалитети многу добар играч од сренината на теренот ќе биде од него мене многу ме потсетува на Иниеста од Барса некако сличен стил на игра има како него :)

Ја да сум на место на Ферги сега не го купувам Снајдер.И без него можеме да ја освоиме премиер лигата.
Ќе останам со Флеч,Андо,Керик,Клеверли Гибсон како играчи во средина и Парк и Гигс по потреба а плус ќе давам многу повеќе шанса на некои копиљи мали нека се калат уште како деца.Ако не дадат резултат веднаш првата сезона тогаш наредните сезони ќе газат,а мислам дека Ферги ја има таа храброст.

Абе Гибсон уште ли е кај нас нели ќе одеше у Сандерленд

Ја да сум на место на Ферги сега не го купувам Снајдер.И без него можеме да ја освоиме премиер лигата.
Ќе останам со Флеч,Андо,Керик,Клеверли Гибсон како играчи во средина и Парк и Гигс по потреба а плус ќе давам многу повеќе шанса на некои копиљи мали нека се калат уште како деца.Ако не дадат резултат веднаш првата сезона тогаш наредните сезони ќе газат,а мислам дека Ферги ја има таа храброст.

Мислам дека овој веќе ги истроши сите шанси што му беа дадени. Прашање на време е кога ќе стане официјален неговиот трансфер во Сандерленд, не ни патува со тимот, игра за резервите, исто како и Куш.

Најдобар момент е кога ќе помислиш на играта на младите вчера во второто полувреме и ќе ти текне дека Чичарито и Валенсија фалеа :icon_lol: Оф, оф..

Newcastle close on Obertan signing

Изгледа ојде овој у Нукасал не сакав да си оди оваа сезона според перформансите на пред сезонските заслужуваше последна шанса
--- надополнето: Aug 8, 2011 5:22 PM ---

Новинарка од SSN зборела со ВдВ за Снајдер и овој му кажал на ВдВ дека сака да игра во Англија ама ВдВ рекол дека се надева дека нема тоа да се случи зошто Манчестер Јунајтед така ќе се многу посилни.

Еве го видеото http://www.twitvid.com/IVU2W Игнорирајте ја сликата, научени се на фејлови со сликите Скај Спортс :pos:
--- надополнето: Aug 8, 2011 6:49 PM ---
Едит: Педи Креранд пред малку рекол дека Манчестер доставил понуда за Снајдер.

Снајдер изјави дека дефинитивно Интер ке го шиткаат за "вистинска сума" во превод 40 милинки и више тука е нашата шанса али тука е шансата и на сити особено кога се работи за понуди во нареднава недела ке видиме дали Фергусон ке отвори кесето за овој играч или ке се потпре на Андерсон и изворедниот млад талент Клеверли што веќе му го зема местото на Керик во репрезантацијата за мечот против Холандија и да ви кажам ми здосади сагава со Снајдер ако го земаат нека го земат ако не баталете го и пуштете го Клеверли да се покаже.
--- надополнето: Aug 8, 2011 2:53 PM ---
Инаку Интер биле заинтересирани за Митко :ROFLMAO:

батка Клеверли го зема местото на Вилшер во репрезентацијата .... а Снајдер ако го земеме ке ни помогни за лига на шампиони да ги растуриме барса и други и ништо повише нема да ни помогне!

батка Клеверли го зема местото на Вилшер во репрезентацијата .... а Снајдер ако го земеме ке ни помогни за лига на шампиони да ги растуриме барса и други и ништо повише нема да ни помогне!
ако е само за то поарно ич нека не даваат 40 мил ;) го зема зашто треба играч , играчот денеска вчера утре задутре ама по по една недела можи ќе не разочара можи ќе ослбне итн... вака барем нека си има отфазла играч нека си менува.. и да дојди и да недојди за мене сеисто е (y)

ако е само за то поарно ич нека не даваат 40 мил ;) го зема зашто треба играч , играчот денеска вчера утре задутре ама по по една недела можи ќе не разочара можи ќе ослбне итн... вака барем нека си има отфазла играч нека си менува.. и да дојди и да недојди за мене сеисто е (y)

Да донекаде си во право ... Целта на Ферги е да најде замена за Сколс, и за ПАРК ... ако се сеќавате дека тој најави дека нема да може да игра уште многу...
До Ред Девил
Замисли колку играчи имаме во средината и на позицијата на која што игра Снајдер?Андерсон,Парк(не уште долго),Флеч,Гигс (по потреба),Гибсон,Клеверли,Керик итн.Но кога мислев на Снајдер во Манчестер Ј. воопшто не ги земав во предвид Клеверли и Андерсон кои играат премногу добро,Флеч кој потполно го заборавив а мислев на еден Керик кој се губи како свиња у тиња,Гибсон кој треба да се развива но добро дете е и еден Парк кој нема да тера поише од 2-3 години ... Но кога се присетив, а и ти ме потсети дека тука се повредите и формата на играчот заклучив дека си во право.И да дојде ќе биде супер!(y)

Ајде едни големи честитки за фантастичната победа над „the noisy neighbours“ :pos: Имате хајлајц?

батка он го зема местото заради тоа што вилшер е повреден

батка он го зема местото заради тоа што вилшер е повреден

Па незнам дали е повреден или не,ама знам дека Капело прво него го ставил на листата ама одма го замениле за Клеверли!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom