- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.574
- Поени од реакции
- 4.242
Не го давеме Бербатов ако дојде Снајдер нека дојде ако не имаме ги супер талентираните Клевери и Андерсон пред почетокот на пред сезонските натпревери бев скептик околку Андесон бидејќи веќе беше 3 години е во клубот и не направи ништо посебно , но сега гледам на пресезонските почна да игра на многу високо новио има голем потенцијал за Клевери си мислев дека е уште многу млад за прв тим со голем потенцијал и дека би добивал шанса во куповите , но откако го видов како играше со Барса и вчера со Сити се увериво во негоите квалитети многу добар играч од сренината на теренот ќе биде од него мене многу ме потсетува на Иниеста од Барса некако сличен стил на игра има како негоСнајдер изјави дека дефинитивно Интер ке го шиткаат за "вистинска сума" во превод 40 милинки и више тука е нашата шанса али тука е шансата и на сити особено кога се работи за понуди во нареднава недела ке видиме дали Фергусон ке отвори кесето за овој играч или ке се потпре на Андерсон и изворедниот млад талент Клеверли што веќе му го зема местото на Керик во репрезантацијата за мечот против Холандија и да ви кажам ми здосади сагава со Снајдер ако го земаат нека го земат ако не баталете го и пуштете го Клеверли да се покаже.
--- надополнето: Aug 8, 2011 2:53 PM ---
Инаку Интер биле заинтересирани за Митко![]()