Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

^ хахахахах видовте каков беше Виера кога се поздрвуваше со играчите наши која фаца кисела имаше и одвај се поздравуваше :icon_lol:

Каков натпревар денес еј...уште пука адреналинот..
Генераале немој сега да критикуваш за Де Геа :)
Која играа ја имаа денес неверојатно ..али сепак мислам дека времето на Карик помина..
Толку од мене ..сите беа на ниво денес : ) посебно малдите
Поздрав и нека ни се множат..трофеи ...и малди таленти !!!

^ Како што знам Каталонија е непризнаена држава во Шпанија и дека луѓето кои зборам за вистинските каталонци не се шпанци веројатно живеат и таму и шпанци нешто како Косово само што никако неможат да добијат независност поправи ме ако грешам

Точно е тоа, али тоа е веќе друг муабет.
Голем дел од тие играчи играат за репрезентациите на Шпанија, од у 17, у 19, у 21 па се до сениорите.

Аххх Керик со твоето психо-лудило стаса и златна резерва да бидиш на едно младо момче тако звани Том КЛЕВЕРЛИ!Ебате беља ко мало дете се однесува се плаши во дуели да влези топка освен назад незнај да дај друга... Де Геа ајде вака официјален прв натпревар му е за вториот гол и беше и не беше крив 50-50 .... Едноставно немаше среќа пред него отскокна топката, за првиот гол е крив Фердинанд! Велбек со секој изигран натпревар ме импресионира бравос! Јанг солиден , Нани како и секош со своите акробации супер му шибна две голчина на кои ме расплака од радост :$ , Смолинг како бекче супер си изигра глем и финти научил ова она .... Рафаел си зеде капитенска лента кој ги е*а другите :icon_mrgr: Битно е да се биде капитен за другото не важи ,се зезам ;) солидно изигра со оглед на тоа слабо дека играше т.е. поретежно резерва беше на неговата копија т.е. братму Фабио. Едноставно МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД не е само екипа тоа е ИНСТИТУЦИЈА ... Сите хејтери кои се радуваја на туѓа среќа/несреќа во второ полувреме им покажаја во 10 мин како се игра фудбалче 2-2. Т.е не! Тие лузерите Шити или Сити :icon_mrgr: Освен головите шо ги дадоја на среќа или не , јас не видов уште некоја акција да направат.... Лузери ќе си останат лузери со пари не се купува ТИТУЛА/ПЕХАР било што ;) а сеа бидете сите поздравени навивачи на Манчестер Јунајтед и хејтерите од другите фан клубови кои го читаат ова ;) и да не се радуваат на полувреме зашто секош се врти резултатот :cool:

We've shown City who's boss says Wayne Rooney
--- надополнето: Aug 7, 2011 8:14 PM ---
"We have the character and strength to bounce back from being two goals down. We knew we were going to create chances and that’s exactly what we did in the second-half."
- Ashley Young

Е многу ми е мило кога ќе изиграме вака со срце, душа, талент и квалитет. Тоа го може само Фергусон и Манчестер Јунајтед. БРАВО!

Кај беше 1 полувреме ? :D

Сеа го гледам постов.... да се играше едно полувреме Македонија барем еднаш светски шампион ќе беше во најмала рака. :)

Сеа го гледам постов.... да се играше едно полувреме Македонија барем еднаш светски шампион ќе беше во најмала рака. :)
Понекогаш си многу паметен :pipi::cuc:

Честитки и од мене ! Топ меч ! И со онаков состав, Јунајтед покажа дека моментално е најдоброто од Англија, па според мене и подобар и од Барселона... Преге коментаторот, кажа „ Barcelona's way od play“ и во себе си викам, кога Сер Алекс го водеше Јунајтед во титули, Барселона се бореше за 3то или 4то место во нивниот шампионат, зад една Валенсија и еден Реал Мадрид...

Уште еднаш честитки, и да кажам дека ПЛ гледам 10 години и Јунајтед имал и подбри состави, но овој состав според мене е најдобриот, бидејќи победи тимскиот дух, победи желбата, победи избалансираноста меѓу искуството и младоста, победи трпеливоста.. Можеби не победи квалитетот, кој очигледно со милионите беше на страната на Сити, но транспарентот во еден момент на мечот кажува многу !? Се надевам знаете за кој транспарент зборувам

Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom