Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.193
- Поени од реакции
- 1.821

Пред влезот на Вембли, десно за трибинте наменети за фанови на Јунајтед, лево за Сити

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Пред влезот на Вембли, десно за трибинте наменети за фанови на Јунајтед, лево за Сити![]()
Па гомната на гомнарската страна одатАбе само мало средување му треба, иначе топ ќе биде
--- надополнето: Aug 8, 2011 9:00 PM ---
Средил коњон работа![]()
Па гомната на гомнарската страна одатЗначи не да се фалиме дека ние сме за Јунајтед, ама треба стварно да си роден во синиот дел на Манчестер или да си ептен глуп за да навиваш за Сити. Ко ќе им го видиш тимон, кој од кој поалчен за пари дошол тука не за кариера, за личен фудбалски развој, туку да си го зголеми контото в банка. Е па се додека тоа е главниот мотив, успеси нема да имаат.
А пренос нешто негде или интернет му е спас?Premier League - Keane to play for United again
Утре најверојатно ќе се игра натпревар помеѓу Celtic и легендите на Man United
Па исто на а1 ќе имаш.На А1 најавија дека ќе има пренос.
--- надополнето: Aug 8, 2011 10:28 PM ---
Коа сме кај преносиве, има нешо најава за ПЛ на наша телевизија или јок?
Тогаш кога ќе игра Манчестер јас ќе бидам Чак Норис.Јас мислам само Чак норис можи да гледа отсега на А1....
Го заборави и ЕВАНС!Ја па друго имам да кажам: Бев против доаѓањево на Де Геа, али сега ништо нема да искоментирам. Прва официјална утакмица му е. После: Кој друг тренер на светов при негатива од 2-0 би ги извадил Рио и Видиќ, на нивно место Џонс и Клеверли? Едноставно, САФ е најдобриот тренер по паѓањето на Берлинскиот ѕид и распадот на Југославија
--- надополнето: Aug 8, 2011 11:03 PM ---
Ја па друго имам да кажам: Бев против доаѓањево на Де Геа, али сега ништо нема да искоментирам. Прва официјална утакмица му е. После: Кој друг тренер на светов при негатива од 2-0 би ги извадил Рио и Видиќ, на нивно место Џонс и Клеверли? Едноставно, САФ е најдобриот тренер по паѓањето на Берлинскиот ѕид и распадот на Југославија![]()
Man what are you, eleven?Па гомната на гомнарската страна одатЗначи не да се фалиме дека ние сме за Јунајтед, ама треба стварно да си роден во синиот дел на Манчестер или да си ептен глуп за да навиваш за Сити. Ко ќе им го видиш тимон, кој од кој поалчен за пари дошол тука не за кариера, за личен фудбалски развој, туку да си го зголеми контото в банка. Е па се додека тоа е главниот мотив, успеси нема да имаат.
А друго...шо се плашите дали ќе се развиваат/добиваат шанса Клеверли и Андерсон ако дојде Снајдер. Не сте помислиле дека тука можеби Керик е тој што би испаднал од игра? Можеби замислата на Ферги е да го чува уште оваа сезона Керик колку за да помогне, за резерва ова-она, а главниот товар да го понесат Снајдер и Андерсон и секако Клеверли полека полека да добива шанса па веќе на крајот на сезоната да го шитне Керик и Клеверли да биде неговиот наследник.
Како одминува времето се помалку сум убеден дека Снајдер може да дојде ама знаеме како беше со Бербатов така да ништо не е исклучено![]()