Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Затоа што не е до трансфер дојденоЗа вести од Италија само кај Ди Марцио, ама не сум начекал нешто за Ругани.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што не е до трансфер дојденоЗа вести од Италија само кај Ди Марцио, ама не сум начекал нешто за Ругани.
Со се' се согласувам, освен со последното. Стрпете се малце, долг е патот до мај, имаме на распоред уште неколку тешки утакмици. Само нека се покажат како што треба и нека играат до крај.Доаѓам трчајќи дома за да ги видам последните 5 мин, претходно видов на мобилен дека е 1-1. И го зимам на мајка ми далинското и ја мењам програмата. Гледам шанса за Смолинг и почнувам да пцујам, а во позадина мајка ми се дере да и вратам тоа што гледаше. Одма послем тоа, Швајни дава гол. И тука почнува хаосот, почнувам да урлам, мајка ми уште се дере во позадина, комшии се чудат, мачката од страв се пикна под тросед.
Тоа е тоа што требаше, завршница во стилот на Саф. Сите во половина на противникот, правење гужва, шутирање без размислување и најмногу огромна желба да се стигне до 3 бода.
Како се повреди Ерера? Нешто серизоно или...?
пс. Кој беа тие што ја предадоа титулата уште по нерешената со Сити? Тивки се нешто.
Не викам дека ќе освоиме, ама бар имам надеж, а не како некои кој сезонава ја направија катастрофална само заради една нерешена со Сити.Со се' се согласувам, освен со последното. Стрпете се малце, долг е патот до мај, имаме на распоред уште неколку тешки утакмици. Само нека се покажат како што треба и нека играат до крај.
Резултатите од сезонава се одлични. Да беше ова Јунајтед на Ферги, со вака добар старт, ќе бев сигурен за титула.Не викам дека ќе освоиме, ама бар имам надеж, а не како некои кој сезонава ја направија катастрофална само заради една нерешена со Сити.