Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Јута изгуби, барем тука ќе има утеха

Него коа више го јадемо идемо,Кавс:vozbud:

Каков Кам-бек бравос! Коби нема што да се речи мајстор Howard исто на крајот со клучна блокада неверојатна утакмица оваа само додатно ќе го зголеми моралот сега Get ready fans the L.A Lakers are getting to the playoffs!

Aj sto pobedija na nacinot na koj sto pobedija, i reakciite na klupata koga se pravese presvrtot :vozbud:, mi se svigja toa, gladni se za uspeh, bravo, ali i Houston i Utah u ist den go izedoa, toa e samo plus, shlag na torta posle ona vcera (denes).

Кога ќе свртиш се на се, поубава вечер неможеше да биде.
Аууу коклу ми е жал шо не седев да ја гледам....

Ваков пресврт од дамна немам видено алал да им е за одбраната во последната четвртина кога успееа да примат "дури" 9 поени :D На што дроги беше синоќа Микс :vozbud:

Кога ќе свртиш се на се, поубава вечер неможеше да биде.
Аууу коклу ми е жал шо не седев да ја гледам....
Ја седев до 3та четвртина, грлото ме искина и си вика ајде доста е нервози..
Ова колку да не ти е толку жал :)

Не дека сакам да ги дискредитирам Коби, Двајт и Микс, ама најзаслужни за победата сношти си беа Хорнетси откако си го покажаја вистинското лице во последната четвртина. Лопез промаши неколку чисти шанси околу кошот, во полу-транзиција Микс го остаја да дреми 5мин на 3ка, и акцијата на ЛАЛ од тајмаут кога ја внесија топката на нивна половина и никој од Хорнетси немаше во одбрана беше најдобар показател за тоа колку лош тим се. Сепак во првиот дел на утакмицата како да имаше капак над кошот на Хорнетси, многу чисти ситуации кои поминаја без реализација, а на ЛАЛ го полнеја како базен, па мислам дека беше фер што утакмицата се сврти во полза на ЛАЛ.

Не дека сакам да ги дискредитирам Коби, Двајт и Микс, ама најзаслужни за победата сношти си беа Хорнетси откако си го покажаја вистинското лице во последната четвртина. Лопез промаши неколку чисти шанси околу кошот, во полу-транзиција Микс го остаја да дреми 5мин на 3ка, и акцијата на ЛАЛ од тајмаут кога ја внесија топката на нивна половина и никој од Хорнетси немаше во одбрана беше најдобар показател за тоа колку лош тим се. Сепак во првиот дел на утакмицата како да имаше капак над кошот на Хорнетси, многу чисти ситуации кои поминаја без реализација, а на ЛАЛ го полнеја како базен, па мислам дека беше фер што утакмицата се сврти во полза на ЛАЛ.
Истиов пост сакав да го напишам. Океј е дека Лејкерс направија серија од 20-0, изиграа одлично но сепак и според мене Хорнетс се најзаслужни за ваквиот исход на крајот. Да прокоцкаш толкава предност на 5 минути до крај треба да се дрва, што всушност и се. Микс кога ја даде тројката за 102-97 :facepalm: па имаше време и кафе да се напие а успат и да прочита на форум нешто. Друго, акцијата што ја спомена ти, на 2 разлика за Лејкерс, тоа буквално го нема ни во младинска лига во Македонија, бруки невидени, го оставија Коби сам на нивна половина.
Е сега околу играта на Лејкерс, Коби неверојатен, немам зборови, Микс од кога почнав да го критикувам почна да не промашува човеков, па затоа оваа прилика ја користам да го отерам цел тим у ПИЧКУ МАТЕРИН, ваљда ќе заиграат сите добро. :D Во првото полувреме Хорнетси и фрижидер да фрлеа ќе влезеше во кошот али сепак на крајот класата дојде до израз на чело со Коби секако. Дај нека му дадат МВП, сезонава ја игра на страшен левел од секој аспект, знам дека Леброн ќе земе МВП али да сум на чело на НБА на Коби би му дал, ова што го прави на 34 години е стварно за почит. Добра ствар е што изгубија и Јута и Хјустон, следно коло дома со Торонто во петок играме, тепаме гарант, Хјустон игра на гости со Голден Стејт, доста тешко гостување иако Вориорси се во криза сепак очекувам пораз на Рокетс. И дај нека тепаат наредната конечно да имаат позитивен биланс. :D

Абе ја сум тотална будала,не ми се веруа еј:pos:,вчера не ја догледав дека нели не резилеја јако,и си легнав што ретко ми се дешава.Сабајле не ни проверив и сеа гледам смо тепале:eek:,си викам абе не пиев вечерва,што е работава:pos::pos::како само смо победиле,тоа не ми е јасно?
--- надополнето: 8 март 2013 во 01:00 ---
Уствари еве сеа прочитав,сами се победиле:D.

http://www.nba.com/mvp-ladder/2012-13/index.html
Kobe втор за MVP искрено отпимиста сум и мислам ако влезат во Playoff ќе земи MVP а не она тикварон James that should stand OVERATED!
Нема шанси , мора да биди тимот меѓу првите 3 во конференцијата, а не да се борат за плејоф. Џабе индивидуалната статистика ако тимот не победва

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom