ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Дну дна, брука!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја седев до 3та четвртина, грлото ме искина и си вика ајде доста е нервози..Кога ќе свртиш се на се, поубава вечер неможеше да биде.
Аууу коклу ми е жал шо не седев да ја гледам....
Истиов пост сакав да го напишам. Океј е дека Лејкерс направија серија од 20-0, изиграа одлично но сепак и според мене Хорнетс се најзаслужни за ваквиот исход на крајот. Да прокоцкаш толкава предност на 5 минути до крај треба да се дрва, што всушност и се. Микс кога ја даде тројката за 102-97Не дека сакам да ги дискредитирам Коби, Двајт и Микс, ама најзаслужни за победата сношти си беа Хорнетси откако си го покажаја вистинското лице во последната четвртина. Лопез промаши неколку чисти шанси околу кошот, во полу-транзиција Микс го остаја да дреми 5мин на 3ка, и акцијата на ЛАЛ од тајмаут кога ја внесија топката на нивна половина и никој од Хорнетси немаше во одбрана беше најдобар показател за тоа колку лош тим се. Сепак во првиот дел на утакмицата како да имаше капак над кошот на Хорнетси, многу чисти ситуации кои поминаја без реализација, а на ЛАЛ го полнеја како базен, па мислам дека беше фер што утакмицата се сврти во полза на ЛАЛ.
Нема шанси , мора да биди тимот меѓу првите 3 во конференцијата, а не да се борат за плејоф. Џабе индивидуалната статистика ако тимот не победваhttp://www.nba.com/mvp-ladder/2012-13/index.html
Kobe втор за MVP искрено отпимиста сум и мислам ако влезат во Playoff ќе земи MVP а не она тикварон James that should stand OVERATED!