Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ок е, може и да утнат нешто овие Торонто, не е на одмет...
--- надополнето: 9 март 2013 во 06:17 ---
Хаха како е могуче бе овој Геј да погодува вакви шутеви... Ја сфаќам мизерни сме во одбрана али овие и фрижидер да фрлат ќе влезе. 10 разлика пред почетокот на 4/4, многу тешко до победа, не е секој ден Велигден па да се враќаат од загубени ситуации.
А тек лукас,де роузен,не промашија:mad:,ама ете се вративмо,мислим дека оваа е наша.

Коби:vozbud::vozbud::cuc:
--- надополнето: 9 март 2013 во 06:57 ---
Коби не ја дава таќе лесно утакмицава.

Да ви ебам мамицата у сред пичка кретени едни, не можат да одбранат два напада во континуитет, скапаници умрени мртви, све да ви умре од прво до последно колено. Извинете на речник ме заебаа на спортска. Кој малер треба да си х да ти заврши бе ццц.
Нормален коментар, Коби иди си дома ретардиран еден, не си ти од оваа планета, толку...

Да ви ебам мамицата у сред пичка кретени едни, не можат да одбранат два напада во континуитет, скапаници умрени мртви, све да ви умре од прво до последно колено. Извинете на речник ме заебаа на спортска. Кој малер треба да си х да ти заврши бе ццц.
Нормален коментар, Коби иди си дома ретардиран еден, не си ти од оваа планета, толку...
Јбг ти си баксуз,за колку те кркнаа:(

KOBEEEEE!!!!! Инфаркт утакмица ќе ми треба време да се опоравам после ова ама сепак победивме а Јута загуби !!! #VINO #Playoffs !!!

Јбг ти си баксуз,за колку те кркнаа:(
За 50 евра. Остај што ме заебаа ме нервираат што се ужасни во одбрана, језда овие Торонто имаа своја вечер и погодуваа срања али одбраната ни е смешки. Не постои збор на светот со кој би ја опишал големината на Коби, не знам дали приметивте али после тројката за 109-109 Гасол се држеше за глава, ко у стил dafuq бре. Тоа е тоа, 32-31 конечно позитивен скор оваа сезона, мораше 63 утакмици да поминат за да влеземе во плус, мајко мила. И најсериозно нека му дадат на Коби МВП, овакви нешта какви што прави тој се невозможни.

Коби:drk: Хауард (со можеби нај важната блокада оваа сезона):cuc: Неш (каква тројка).
Утре против Булс што биде нека биде но таа против Орландо никако не смее да се усере.

За 50 евра. Остај што ме заебаа ме нервираат што се ужасни во одбрана, језда овие Торонто имаа своја вечер и погодуваа срања али одбраната ни е смешки. Не постои збор на светот со кој би ја опишал големината на Коби, не знам дали приметивте али после тројката за 109-109 Гасол се држеше за глава, ко у стил dafuq бре. Тоа е тоа, 32-31 конечно позитивен скор оваа сезона, мораше 63 утакмици да поминат за да влеземе во плус, мајко мила. И најсериозно нека му дадат на Коби МВП, овакви нешта какви што прави тој се невозможни.
See what I'm sayin' ? :D :D :D

Тоа е тоа, 32-31 конечно позитивен скор оваа сезона, мораше 63 утакмици да поминат за да влеземе во плус, мајко мила. И најсериозно нека му дадат на Коби МВП, овакви нешта какви што прави тој се невозможни.

Сериозен си? Со 31 загубен натпревар(барем до сега) не се добива МВП. Мое лично мислење дек некој од Паркер и Џејмс ја зема наградата. Но честитки за добрата игра на Езерџиите во последниве 15-тина натпревари

Сериозен си? Со 31 загубен натпревар(барем до сега) не се добива МВП. Мое лично мислење дек некој од Паркер и Џејмс ја зема наградата. Но честитки за добрата игра на Езерџиите во последниве 15-тина натпревари
Ти сериозен си???
Џејмс и Паркер да играа во ваков тим,баксузен,ќе имаа по 40 загубени не 31:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom