Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јута ќе падне 100%, Хјустон настрана ги оставаме. Нема шанса Јута да го издржи темпото со Лејкерс, особено со оглед на тоа што има тежок распоед до крајот на сезоната а Лејкерс доста полесен од нив. Е сеа добро би било и 7мо место да сме, и пред Хјустон да бидеме, но мене ми е доволно да влезат во плеј оф, исти курац дали седмо или осмо место. Т.е. и не е баш исти курац, зависи на кој ќе налетаат во плеј оф, тоа ќе бидат или ОКС или Спарси, лично моја желба се Спарси, а пеколно тешко ќе биде и со двата тима.Ајде плејоф, ајде
Ама како и да ја свртиш ти кажав и на фб, најбитната утакмица сезона е против Хјустон у гости.
Мора да се победи, инаку џабе ти е се.

.Кој знае на што дроге е,ама само нека продужи таќе
.

.Кој знае на што дроге е,ама само нека продужи таќе
.Дожд од тројкиDevin Ebanks and Robert Sacre have scored in the same game. The world is over.
Нешто коментаторот спомна рекор на франшиза за тројки без OT. На 2 победи од Хјустон и 2.5 од Јута. Ако сме израмнети со Хјустон на крај од регуларна сезона Лејкерс биле во пол позиција поради подобро место во Дивизија.
,али пази те му фаца еј
.

,ќе изигра една добра утакмица,и после наредни десет,мизерија.
тешка али многу значајна победа,а у случај да изгубевмо најголем виновник ќе беше двајт,едноставно вечерва беше мизерија.Али како и да важно победивмо,идемо натаму не чека уште работа,изјвата на коби,по завршувањето на мечот.

, Коби дава тројка на секунда до крај у трета, се дига морал и овој на старт од 4та шитка 2 поседи по ред, дај нека се уозбили, и на крај играва у одбрана, со грб брани, не смееше Хорфорд таков лаган поен да даде.