Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде коби разубави ми ја оваа глупа вечер.

531150_10151462798852070_738368285_n.jpg

Која одбрана ја играмо ова не е можно,посебно хаурад,дупка е џабе,со табит не може да игра под кош:tapp:.

И покрај проблемите што ги имаат ОСТ со високите играчи пак неможеме да потпреме еј не ми се верува...Зошто не го форсираат Хауард сега што се запнале на Коби :tapp::mad::mad::mad::mad:

15-2 во грешки синоќа...:tapp: Да ми кажуваше некој дека пред почетокот на сезоната ќе го доживееме ова ќе се смеев ама сега е за плачење...Хауард незнам синоќа дали играше...

Коби ќе игра вечер? До кај е со повредата?

Вечер не смее да се помисли на пораз, против Хорнетси играме, еден од најслабите тимови во лигата, едноставно ако сакаат да играат плеј оф мора да влезат и да ги изгазат уште од првата минута.
П.с. Оној Вестбрук значи колку ми е одвратен кога игра против Лејкерс тоа е чудесија, одвратен у смисол дека многу се пали. А па чудна работа против другите тимови го обожавам. :D
П.п.с Гасол до каде е со тоа петагата? :D

Вчера му беше прв road-trip со тимот. Сигурно е блиску до враќање, но не би требало да очекуваме многу од него, но ќе биде доста корисен како играч од клупа кога заедно ќе играат со Џејмисон кој во последно време се повампири.

Гасол чека потврда од доктор за да почне да трча, највероватно ќе одел на тестирање утре односно кога ќе заврши роуд трипот.

Сакате да ве просветлам малце?
Играјте кладилница против Лејкерс,сезонава тоа ми е win-win ситуација.
Секако добивам...

Лее не дупнаа,ова е срамота што се дешава:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom