Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Паметно направив на полувреме што си легнав, знаев дека само џабе ќе се нервирам до 5 саат.

А кажи ми Коби треба секогаш да ја дава топката кога не му оди цела вечер на нашата мизерија тако звана Гасол? btw или нека се свестат што прават оти вака не ја бива другите тимови полека полека се одлепуваат ccc
Види ја не викам дека коби е крив за поразов,ама некоја критика не е на одмет нели?Како прво тони ален ми играше супер одбрана на коби,тешко кој може да го чува коби,ама ете доволно е да му смета при шутот,а и коби немаше некоја шутерска вечер,ко што знае да има.Пази погодува две тројке по ред,ок нормално е тој да ја презема одговорноста.Ама мора да знае кога треба да се смири,сите го знаемо коби,чим погоди 2,3 шута по ред,он ќе продужи да шутира по свака цена.Инаку за гасол немам комнтар,мизерија жива,искрено бев против трејд со смит,ама ова више не се издржуа,не може отворен шут да погоди:facepalm:.Само се мислим коа ќе дојде смит,у комбинација со коби,тоа ќе биде,дојди земи ја топката,фати шутни:D.

Види ја не викам дека коби е крив за поразов,ама некоја критика не е на одмет нели?Како прво тони ален ми играше супер одбрана на коби,тешко кој може да го чува коби,ама ете доволно е да му смета при шутот,а и коби немаше некоја шутерска вечер,ко што знае да има.Пази погодува две тројке по ред,ок нормално е тој да ја презема одговорноста.Ама мора да знае кога треба да се смири,сите го знаемо коби,чим погоди 2,3 шута по ред,он ќе продужи да шутира по свака цена.Инаку за гасол немам комнтар,мизерија жива,искрено бев против трејд со смит,ама ова више не се издржуа,не може отворен шут да погоди:facepalm:.Само се мислим коа ќе дојде смит,у комбинација со коби,тоа ќе биде,дојди земи ја топката,фати шутни:D.
Нино, Тони Ален е можеби најдобриот дефанзивец кога е во прашање Коби Брајант. Он и Брус Боуен до сега мислам дека најдобро го имаат чувано Коби така да нека не те чуди доколку има слаб процент Коби а притоа одбрана му игра Тони Ален.
Ти реков во темата тип на денот дека вечерва ќе го јадат Лејкерс, ништо страшно не е овој пораз, од Мемфис сме губеле и во шампионските денови, едноставно Мемфис и Портланд се најнезгодните гостувања за Лејкерс, таму стандард знаат да губат. Вечер играме против Далас од 02:30, ја тепаме оваа утакмица 100%, марк мај вордс, Кјубан има да се сере у тоа неговата одвратна сала.

Нино, Тони Ален е можеби најдобриот дефанзивец кога е во прашање Коби Брајант. Он и Брус Боуен до сега мислам дека најдобро го имаат чувано Коби така да нека не те чуди доколку има слаб процент Коби а притоа одбрана му игра Тони Ален.
Ти реков во темата тип на денот дека вечерва ќе го јадат Лејкерс, ништо страшно не е овој пораз, од Мемфис сме губеле и во шампионските денови, едноставно Мемфис и Портланд се најнезгодните гостувања за Лејкерс, таму стандард знаат да губат. Вечер играме против Далас од 02:30, ја тепаме оваа утакмица 100%, марк мај вордс, Кјубан има да се сере у тоа неговата одвратна сала.
Знам дека ален,боувен,го чуваат најдобро коби:),затоа овја пут ќе му простим за неговата,лоша игра:unsure:, еј ме предомсли за вечер ќе ја гледам,само ради кјубан:D.

Знам дека ален,боувен,го чуваат најдобро коби:),затоа овја пут ќе му простим за неговата,лоша игра:unsure:, еј ме предомсли за вечер ќе ја гледам,само ради кјубан:D.
Хахаха и ја ќе ја глеам пошо сакам да му ја видам таа одвратната фаца коа губи неговиот тим. Ги тепаме ќе видиш, од тука ќе тргне возот. :D

конечно асално изиграно од лејкерси до сега.... Артест полуде прва четвртина....
единствено шо ме нервира(иако не епотребно сега) очајната игра на Хауард.... дечкото никогаш нема да биде ни сличен на Шек како најдоминантен центар, знае да сврзе тотално различни партии во две вечери, во едната 30 поени и 16 скока наредната (како оваа нигде шо го нема) 8 поени и 6 скока...... не можам да го сфатам
а сега баш и не е потребен кога водат 27 разлика ама 2 поени и 2 скока има.....

Шо ви реков момци? Знаев дека ќе ги тепаме Далас, 10000% бев убеден. Кјубан како усран беше, со таа неговата гнасна одвратна фаца. Далас го посакувам за противник во плеј офот уште од сега, онака да им дадеме еден сладок реванш за 4-0 од пред две сезони.

Ej бе ама сте им рипнале на Хауард и Гасол.
Ај ве разбирам донекаде за Гасол, зошто игра топло-ладно и зошто го тераат да игра стреч-форвард шутер (што дефинитивно не е), ама ај кочница малку за Хауард. Сетете се дека момакот не требаше да се врати во игра пред нова година или до пред олстар утакмицата.

Ценете малку што батката игра со повреда, која патем е многу сериозна, по операција на грбот. Пола од вас немаше да ве пуштат од болница пола година по таква операција.
Многу работи не влегуваат во бокс-скор статистиките како на пример тоа дека Хауард едноставно го менува шутот на противниците кога е блиску и илјада други работи кои ги прави во одбранта. На крају краева па што му е друго работа освен да игра одбрана, и да фаќа топки под кош, и да чека да го најдат со асистенции?

Многу ме нервира кога се пљука овака, од неразбирање и краткогледост, за после неколку месеци кога комплетно ќе се врати во форма да го качувате на пиедистал и да кажувате како сте „знаеле„ дека кога-тогаш ќе се врати „стариот„ Хауард.
Без навреда, ама ај оладете малку! :)

Башка што ќе поминат месеци додека тимот да ги научи сетовите на Д'Антони и генерално да се уиграат како тим. Колку утакмици имаат изиграно заедно стартерите?
Една-две утакмици, комлет со Неш а другите без него, една дузина утакмици.
(тек треба да го видиме првиот пик&рол сезонава, со Неш и Хауард)

Имајте верба малку.
Многу ве разгалија Лејкерси, очекувате да победуваат секоја утакмица и да земаат титула секоја сезона. Ај малку риалити чек! ;)

Нино, Тони Ален е можеби најдобриот дефанзивец кога е во прашање Коби Брајант. Он и Брус Боуен до сега мислам дека најдобро го имаат чувано Коби ...
Не го заборавај Раџа Бел па и Дантај Џонс.
Од новава генерација Кавај Леонард ќе биде добар дефанзивец, штета што дуелот не се важи сега кога Коби иде накај 35. :)

Чек бе,Хауард играт?
Пријателе, од која пештера излезе?
Башка погрешно годишно време е за прекин на хибернација... мене ако ме прашуваш. ;)

Бел е одличен дефанзивец но никогаш нема да ја добие мојата почит како што ја имаат на пример Боуен и Тони Ален. И двајцата се мирни, прибрани момци и си ја вршат својата работа. Коби мислам имаше во еден наврат изјавено дека Боуен е најдобриот прљав играч во одбрана, тука мислеше на тоа дека Боуен чува на прљав начин но тоа е неприметно. А Бел од кога го фати Коби за врат го замразев од дното на душата, класичен пацер. Али и реакцијата на Коби по фаќањето за врат беше прајслес. :cuc:
А овој Леонард е страшна атлета, мене лично ептен ми праи мерак ко играч, а гледам Попович почна да го користи и во нападот. Нешто налик Боуен ќе биде Леонард во иднина, ќе ја врши целата работа во одбрана и ќе стега тројки во напад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom