Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види ја не викам дека коби е крив за поразов,ама некоја критика не е на одмет нели?Како прво тони ален ми играше супер одбрана на коби,тешко кој може да го чува коби,ама ете доволно е да му смета при шутот,а и коби немаше некоја шутерска вечер,ко што знае да има.Пази погодува две тројке по ред,ок нормално е тој да ја презема одговорноста.Ама мора да знае кога треба да се смири,сите го знаемо коби,чим погоди 2,3 шута по ред,он ќе продужи да шутира по свака цена.Инаку за гасол немам комнтар,мизерија жива,искрено бев против трејд со смит,ама ова више не се издржуа,не може отворен шут да погодиА кажи ми Коби треба секогаш да ја дава топката кога не му оди цела вечер на нашата мизерија тако звана Гасол? btw или нека се свестат што прават оти вака не ја бива другите тимови полека полека се одлепуваат ccc
Нино, Тони Ален е можеби најдобриот дефанзивец кога е во прашање Коби Брајант. Он и Брус Боуен до сега мислам дека најдобро го имаат чувано Коби така да нека не те чуди доколку има слаб процент Коби а притоа одбрана му игра Тони Ален.Види ја не викам дека коби е крив за поразов,ама некоја критика не е на одмет нели?Како прво тони ален ми играше супер одбрана на коби,тешко кој може да го чува коби,ама ете доволно е да му смета при шутот,а и коби немаше некоја шутерска вечер,ко што знае да има.Пази погодува две тројке по ред,ок нормално е тој да ја презема одговорноста.Ама мора да знае кога треба да се смири,сите го знаемо коби,чим погоди 2,3 шута по ред,он ќе продужи да шутира по свака цена.Инаку за гасол немам комнтар,мизерија жива,искрено бев против трејд со смит,ама ова више не се издржуа,не може отворен шут да погоди.Само се мислим коа ќе дојде смит,у комбинација со коби,тоа ќе биде,дојди земи ја топката,фати шутни
.
Знам дека ален,боувен,го чуваат најдобро кобиНино, Тони Ален е можеби најдобриот дефанзивец кога е во прашање Коби Брајант. Он и Брус Боуен до сега мислам дека најдобро го имаат чувано Коби така да нека не те чуди доколку има слаб процент Коби а притоа одбрана му игра Тони Ален.
Ти реков во темата тип на денот дека вечерва ќе го јадат Лејкерс, ништо страшно не е овој пораз, од Мемфис сме губеле и во шампионските денови, едноставно Мемфис и Портланд се најнезгодните гостувања за Лејкерс, таму стандард знаат да губат. Вечер играме против Далас од 02:30, ја тепаме оваа утакмица 100%, марк мај вордс, Кјубан има да се сере у тоа неговата одвратна сала.
Хахаха и ја ќе ја глеам пошо сакам да му ја видам таа одвратната фаца коа губи неговиот тим. Ги тепаме ќе видиш, од тука ќе тргне возот.Знам дека ален,боувен,го чуваат најдобро коби,затоа овја пут ќе му простим за неговата,лоша игра
, еј ме предомсли за вечер ќе ја гледам,само ради кјубан
.
Е нема и ја барам само обични линкој има,ама нема што да гледаш,си газимоСопкаст некој да дадеше ?![]()
Не го заборавај Раџа Бел па и Дантај Џонс.Нино, Тони Ален е можеби најдобриот дефанзивец кога е во прашање Коби Брајант. Он и Брус Боуен до сега мислам дека најдобро го имаат чувано Коби ...
Пријателе, од која пештера излезе?Чек бе,Хауард играт?