Ти си многу скромен бе ?

И што би можеле Лејкерси од драфт да понудат на Атланта , пиковите за следната година од драфт Лејкерс ги даде Финикс за трејдот на Неш , а и ако останал некој пик за понаредната година тоа нема да биде висок пик на драфтот , што ќе и е на Атланта некој пик под број 50 или уште послаб пик на драфт . Атланта ќе си почека уште некое време со Џош Смит , а ако тој не потпише нов договор ( ни јас не очекувам дека Смит ќе потпише нов договор ) тогаш после ол стар натпреварот Атланта ќе го трејда Смит некаде , и секако ќе извади многу подобра понуда за него , од оваа твојава во најмала рака смешна и омаловажувачка понуда . Можно е Атланта со Бостон да направи некој трејд за Смит да ги добијат Бредли и Бас или Салинџер и некој пик . Или со Чикаго по мене може да има зделка со Атланта , и онака во Чикаго не се задоволни од Бузер и ете фин трејд за Атланта , а не оваа твоја фантазија .
Впрочем ми се гади од ваквите фанови , кои сакаат сите најдобри играчи да ги соберат во свој тим , тоа е и причина да навивам за секој тим што ќе игра годинава против Лејкерс и Хит во НБА . Сакаат се да соберат најдобро , а уште и да не понудат добра понуда за трејд .
Твојава имагинација е како на пример , да даваш постари девојки од 35 години , а сакаш да земеш 1 млада девојка од 18 години . Е тоа малку потешко ќе оди , во Атланта не пијат нафта .