Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Тензија невидена. Но, победа си е победа и mr. Clutch си го направи своето.

:vozbud::vozbud:Коби која смиреност при изведувањето на слободните,на 4 секунди до крај:cuc:,богами беше тесно,свака час на бруклин за играта(y).Важно дебито на дантони беше зачинето со победа,ама ќе мора сериозно да поработи на одбраната,со појаки екипе црно ни се пишува со ваква одбрана.Него ја да си пофалим конечно лејкерси мене годинава да ми донесе паричка,доста ме ставаа у зијан:).

Хауард со слободниве......

Одлична победа против доста солиден тим, врзавме три победи во серија и вечер се надевам дека ќе продолжи таа серија во Сакраменто. А и нема причина за тоа, појаки сме од нив, само Казнс да се запре.
Бај д веј погледнете ја статистиката, таму ќе приметите дека испаѓа точно она што го зборев јас, дека ќе има доста отворени шутеви за Мета оваа сезона, нормално поради удвојувањата над Хауард. И сега за сега одлично си ги користи тие шутеви Мета, пу пу да не го урочам само нека продолжи така. :)

Нино јас па баш мислам дека вчера одигравме одлична одбрана особено во второто полувреме.Денес против Сакраменто останува да се восхитувам на магијата што оваа сезона ни ја прикажува број 24. :cuc:

Нино јас па баш мислам дека вчера одигравме одлична одбрана особено во второто полувреме.Денес против Сакраменто останува да се восхитувам на магијата што оваа сезона ни ја прикажува број 24. :cuc:
Па добро у второ беше солидна,посебно при крајот на последната четвртина,ама мора уште да се работи,се гледа дека смо слаби у дефанзива ,барем сега за сега.

With the hiring of Mike D'Antoni as coach, the Los Angeles Lakers are showing a renewed interest in acquiring exiled Utah Jazz guard Raja Bell, league sources told Yahoo! Sports.

најверојатно, бекап бекот ќе биде уште еден ветеран со минималец... :)

Раџа Бел не е лош, но сепак мислам дека Делонте Вест е подобар избор.
Раџа на 36г. не е тој дефанзивец што беше порано иако најверојатно е подобар шутер за 3 поени од сите бекови на ЛА што не се викаат Стив Неш.

Како и да е нема зијан да го донесат Раџа во ЛА. За простор во ростерот: Дариус Одом Џонсон не е спремен за игра сезонава и најдобро е да го пратат една сезона во Д лигата на учење.

Одбрана - нејќат да чујат.
Гасол неможе една да погоди....
Ќе биде долга вечер ова.

Оф мори мајко мизерија смо:tapp:,резервете успеаа да не вратат од 16 негатива,на 3,влегоја стартериве,и пак им напраеа разлика,шта речи:facepalm:.
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 03:41 ---

Абе ајде ебите си мајката,вас ни господ не ве оправа,а не па дантони.Ова не е игра бе,гасол више не моем да го трпим,една игра,десет спие,плаче за трејд дечково,нема више од него никаква корист.Хаулард мизерија,исто ко да не игра.Коби шут од поле,слаб,на крај погоди две тројки,се доближија,ама он стандард не ја дава топката никому,и наставља да шутира:facepalm:.Ако има нешто позитвно од овја пораз тоа е клупата.
Џејмисон:cuc::cuc:
микс:cuc::cuc:
па и артес моем да речем дека изигра солидно.

А кажи ми Коби треба секогаш да ја дава топката кога не му оди цела вечер на нашата мизерија тако звана Гасол? btw или нека се свестат што прават оти вака не ја бива другите тимови полека полека се одлепуваат ccc

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom