Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Не треба да си оди човекот, не се брка така после 15тина утакмици, малце претерано ми е после се што прочитавме од почеток на сезонава за Лејкерс. Драми куп, резултати нигде. Отпушти-вработи работава. Глупости. Сите играат топло-ладно освен Коби. Секоја утакмица некој изненадува, не се средени со повредите и овие ми се тапа идеи.
Гасол игра топло-ладно веќе подолго време

Примивмо кош у последна секунда:facepalm:,толку лошо одиграна утакмица неам гледано,чудо ќе беше ако победевмо.Слободните фрљања не коштаа победа,4 слободни промашуаат по ред,у кључни моменти,22/45,за слободни:tapp:.Скоро 18 изгубени топке:facepalm:,од кој 9 на коби:eek:,ама човекот слободно моем да кажем сам играше,од 77 коша:place: на лал,он имаше,40:cuc::cuc:.И како капак на све ова,немавмо ни среќа,колку само топки излегоа од кош:mad:.Поубо немојте да си ја мучите душата ко мене,да ја гледате утакмицата.

Кој .!. им е со слободниве на овие бе??
4 слободни по ред да промашиш алоооо......

Повлекувам се за Гасол. Ја претера. Дрво.

Од 77 поени на Лејкерс Коби дал 40. :pos: Ова одамна го немам видено во НБА, останатите 11 души круши береле изгледа. :D Шала на страна се случуваат и вакви слаби утакмици, сега сите го очекуваат враќањето на Неш и конечно тимов да почне да реди победи. Без паника сеуште е рано, дајте им малце време ќе видите дека нема да не изневерат момциве. :)

Гледајте копилето што досудило. :facepalm: Ако ова е блокинг фаул тогаш јас сум Чак Норис, ебате слепецот. Поочигледен фаул у напад од ова немало до сеа.

Гледајте копилето што досудило. :facepalm: Ако ова е блокинг фаул тогаш јас сум Чак Норис, ебате слепецот. Поочигледен фаул у напад од ова немало до сеа.
Знам ја гледав,ама ај реков да не почнуам уште од старт да јадем :гомце:,по судиете,али овја крафорд,стварно не моем огргански да го сварим.

Го јадевмо од орландо:tapp:,неам коментар,нај убаво ќе биде ја више да не ѓи гледам,изгледа ја сум баксузот:mad:.И да натпреварот го изгубивмо ради слободните.ќе имамо проблем со хаулард у тој сегмент на играта,посебно коа е тесен резултат,како што беше случајот вечерва.

Реално Гасол треба да биде трејдуван, и онака не му идеше со Хауард, сега уште помалце. Дантони сака стреч четворки и тоа е тоа. Единствено да биде шести играч и да ротираат со Хауард, пошто незнам што би добиле Лејкерси за играч во години што доживува пад на форма...

Реално Гасол треба да биде трејдуван, и онака не му идеше со Хауард, сега уште помалце. Дантони сака стреч четворки и тоа е тоа. Единствено да биде шести играч и да ротираат со Хауард, пошто незнам што би добиле Лејкерси за играч во години што доживува пад на форма...
слична ситуација ко со ОДОМ

Светскиот мир изненадува, игра во инзворедна форма веќе стигна до 4000 скока во својата кариера а и нанижа неколку 3ки вечерва :)

Вака да бидат расположени и против Оклахома, би било одлично.

Колку топло-ладно играат значи, страшна работа.
Зависно дали се на десна или на лева нога станати сабајлето така и на утакмициве играат :)

Го нема гасол и одма си газимо:D,кога смо кај него што е работва,ја не знам да е повреден.

Еве ги и почнаа и овие со фаулите......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom