StarScr3am
Ѓавол
Дами и Господа
Најновоото засилување меѓу чиерлидерките
Робеерт Сакре
Робеерт СакреFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Робеерт СакреА Бел од кога го фати Коби за врат го замразев од дното на душата, класичен пацер. Али и реакцијата на Коби по фаќањето за врат беше прајслес.![]()
Ја паметам таа утакмица како вчера да беше. Среде Феникс, Коби ја моча истоимената екипа а патем и Раџа Бел, а овој го граба за врат од што е немоќен. И потоа Коби станува, се подзачистува кај рамото, онака со стил и продужуе да ги моча. Абе најдобар е, ѕвер невиден, човек со стил во секоја смисла.
Еве и да се подсетиме малку на тие времиња:
"He can’t stop me. He knows that. But he’s good enough to make it interesting." - Kobe

Абе таман си сум,не бери гајле,на време се разбудиф...него ироничен ми беше коментарот,зато шо во тие две три минути дур се мислев шо да пишам,Гасол и Рендолф 4 офанзивни лапнаја баш над него ,па зато реков да го искарам малце[U напиша:"Vanlok, post: 5485935, member: 30811"][/U]
Пријателе, од која пештера излезе?
Башка погрешно годишно време е за прекин на хибернација... мене ако ме прашуваш.![]()

According to sources, Knicks and Lakers are discussing a trade involving Amar'e Stoudemire and Pau Gasol.
(а Никси би биле луди да одбијат)