Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
А Бел од кога го фати Коби за врат го замразев од дното на душата, класичен пацер. Али и реакцијата на Коби по фаќањето за врат беше прајслес. :cuc:

Еве и да се подсетиме малку на тие времиња:
"He can’t stop me. He knows that. But he’s good enough to make it interesting." - Kobe

Еве и да се подсетиме малку на тие времиња:
"He can’t stop me. He knows that. But he’s good enough to make it interesting." - Kobe
Ја паметам таа утакмица како вчера да беше. Среде Феникс, Коби ја моча истоимената екипа а патем и Раџа Бел, а овој го граба за врат од што е немоќен. И потоа Коби станува, се подзачистува кај рамото, онака со стил и продужуе да ги моча. Абе најдобар е, ѕвер невиден, човек со стил во секоја смисла. :D

[U напиша:
"Vanlok, post: 5485935, member: 30811"][/U]
Пријателе, од која пештера излезе?
Башка погрешно годишно време е за прекин на хибернација... мене ако ме прашуваш. ;)
Абе таман си сум,не бери гајле,на време се разбудиф...него ироничен ми беше коментарот,зато шо во тие две три минути дур се мислев шо да пишам,Гасол и Рендолф 4 офанзивни лапнаја баш над него ,па зато реков да го искарам малце :)

Шегата е на моја сметка тогаш, ја промашив иронијата. :)

А Хауард оставете го малку на мира да заздрави... дури и оваков каков што е, друга песна ќе биде кога ќе почне да фршти пик&рол со Неш. (а и да скока повисоко)

Знам дека е малку научна фантастика трејдов, ама ако случајно бидне ќе се курчам дека прв сум известил за ова :)
According to sources, Knicks and Lakers are discussing a trade involving Amar'e Stoudemire and Pau Gasol.

Па и не е толку невозможна размена тоа.
Д'Антони сигурно би бил за. :) (а Никси би биле луди да одбијат)

Не верувам дека ќе се случи, на ЛА очајно им треба ниско крило и освен понуди што не смеат да се одбијат, Купчак нема да го даде Гасол за ништо помалку од добра 3ка + нешто како бекап центар или 4ка.

Mоре и те како добро би ни дошол Стадемајер.. Со Хауард ќе бидат...

И повторно неш-стадемаер заедно:icon_lol:,е ова би сакал да го видим.

Тешко ова да се случи, згора на тоа Стадемаер е склон на доста повреди до задњиве две години но доколку се случи вакво нешто идам и го продавам станот и у првата кладилница уплаќам на Лејкерс дека ќе биде шампион. Ме ежи помислата од тандемот Амари-Хауард, има да грми под кош. :D

Де де, не се палете до толку. :)

Прв и основен проблем на ЛА е одбраната (а потоа загубените топки и недостатокот од ниски крила).
Амаре „дефанзивецот„ ќе го реши тоа?

Ванлок што се секираш за одбраната па и ти, ако дое Стадемаер ќе примаме 100 коша во просек ама затоа ќе даваме 130 и оп ете ти титула. :D:D

Не треба да си оди човекот, не се брка така после 15тина утакмици, малце претерано ми е после се што прочитавме од почеток на сезонава за Лејкерс. Драми куп, резултати нигде. Отпушти-вработи работава. Глупости. Сите играат топло-ладно освен Коби. Секоја утакмица некој изненадува, не се средени со повредите и овие ми се тапа идеи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom