Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.142
- Поени од реакции
- 13.166
Немој вака ептен натажено ќе ме натераш јас да се извинам груб што сум билДобро бе, извини![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој вака ептен натажено ќе ме натераш јас да се извинам груб што сум билДобро бе, извини![]()
Избриши му го и објави си твоја верзија![]()
Ќе добие отказ и од Редс па ќе иде кај ИЈасСум Ален.
![]()
Богами гледам ти цути тебе страната. Ако не беа тие Иранците да ти ја лајкнуваа страната, 500 луѓе ќе ти броеше. Па пази го постов од денеска: " Сметам дека Тони Крос е идеално засилување за Ливерпул." Не, јас не сметам дека е.![]()
Аух јa мислев ќе не oтвoрaт кoa видoв сaстaв и клупa, aмa oдличнo прoјдoвме и дoбрa пaртијa. Лукaс и Џaн супер, све супер. Oдбрaнaтa кo штo требa. Се изaрчијa мнoгу тoпки у нaпaд, aли aкo..Лукас маестрлен на штоперската позиција. Искуството си го прави своето, плус има знаење а не се бара од него да трча, нешто што е потребно во средина.
Во врска со повредите, Инџурипул ебате, неаме штопер за во петок, буквално. Коло повреден играше последните 10тина минути, пекол.
Шо е многу многу е. Цел тим ни е повреден у пичку материн и три кила шајки. Изгледа фалш роба се фудбалериве, ама Роџо не знаеше да ги користиМоже да ве прашам нешто? Уствари две нешта.
Првото веќе го прашав, а второто е дали сериозно не ги очекувавте ваквиве типови на повреди?
Мислам логично е кога земаш менаџер во веќе почната сезона, кој цени напорна работа, пресинзи и трчање и само трчање по теренот да имаш вакви типови на повреди додека не се навикнат играчите на новите тренинг методи..
На тоа уште кога ќе се додаде темпото на игра од првите неколку натпревари под Клоп за да се покажат (кога беа буквално како оси по теренот), очекувано е да се плати цената во некој дел од сезоната.