Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Сите го испофаливте Леива и јас го фалам но за мене епитетот играч на натпреварот го носи Туре. Туре ретко добивал кредити. Но мислам дека дека е неблагодарно спрема него што тој се повикува само кога "ни фали играч". Како во маало некое мало дете кое седи настрана и чека недела дена да биде повикан да игра. Но Туре, ваков или таков секогаш давал 110%. Прав професионалец. Склон на киксеви да, дека некогаш сме пателе од него исто така да (особено пред 2 сезони кога во 3 дена му даде изедначување на ВБА и си даде автогол против Фулам), но пред моите очи Туре секогаш ќе биде запаметен како играч кој давал максимум во секоја прилика која му ја укажувале менаџерите на Ливерпул.
Лукас беше одличен но да бидам искрен и критичен (пред да добијам критика, воопшто не го кривам за ништо) во добри 4-5 наврати беше фатен надвор од позиција, што против екипи како Сити или Евертон со напаѓачи како Агуеро и Лукаку нема да ни простат. Пак да повторам, не го кривам за ништо од ова бидејќи тој воопшто не е стопер.

http://www.90min.com/posts/2847492-...s-shaqiri-s-cross-like-a-colossus?a_aid=35322

Блоков покажува за што зборувам. :)

“Injuries? Yeah that’s it, we will look at our training! We don’t train, we only recover, that is the situation now? There is no training,” he said.

“But it’s no problem really. I am responsible for these things and if you want to make me responsible then it’s okay.
Мнoгу верoјaтнo се пaзaрувa стoпер пoрaди пoвредите

составов крпен крпен упичку матер. лукас сеа е штопер[DOUBLEPOST=1452027593][/DOUBLEPOST]Џо подаваше при голот или шутираше?

Дефинитивно шутираше. :D[DOUBLEPOST=1452040823][/DOUBLEPOST]
Гледам Фирмино почнал да шутира ,добро е.

Клин-шит,победа у гости и на чекор до финале. Немам што да додадам ,задоволен сум.

Кое е доброто ако шутирал Фирмино? Прокоцка еден куп шанси денес, мораше да постигне гол. Воопшто не сум задоволен од него засега, премногу игра топло-ладно и лошото е што често таа негова форма тежи кон ладното.

Сите го испофаливте Леива и јас го фалам но за мене епитетот играч на натпреварот го носи Туре. Туре ретко добивал кредити. Но мислам дека дека е неблагодарно спрема него што тој се повикува само кога "ни фали играч". Како во маало некое мало дете кое седи настрана и чека недела дена да биде повикан да игра. Но Туре, ваков или таков секогаш давал 110%. Прав професионалец. Склон на киксеви да, дека некогаш сме пателе од него исто така да (особено пред 2 сезони кога во 3 дена му даде изедначување на ВБА и си даде автогол против Фулам), но пред моите очи Туре секогаш ќе биде запаметен како играч кој давал максимум во секоја прилика која му ја укажувале менаџерите на Ливерпул.
Лукас беше одличен но да бидам искрен и критичен (пред да добијам критика, воопшто не го кривам за ништо) во добри 4-5 наврати беше фатен надвор од позиција, што против екипи како Сити или Евертон со напаѓачи како Агуеро и Лукаку нема да ни простат. Пак да повторам, не го кривам за ништо од ова бидејќи тој воопшто не е стопер.

http://www.90min.com/posts/2847492-...s-shaqiri-s-cross-like-a-colossus?a_aid=35322

Блоков покажува за што зборувам. :)

Коло го Тoure Роналдо у џеб...

А бе која фаца ја направи кога му ја даде на оној од Евертон у WBA циганот што пројде... :pos:

Не поеба тогаш начисто. Ама и Суарез беше крив, промаши зицер 1 на 1 со голманот на 1-0 резултат. Туре вака знај да изигра добро чат пат ако го стават, ама ако ја зареди има да се глупира до бескрај и назад. Ако игра сега прва а ќе игра пораид повредените очекувам по некој кикс од него.
Еден од Ален или Лукас на лето ќе мора да си оди без разлика као изиграле сега. АЛен ќе почни сега подобро да игра заради нов договор му ебам тоа велшкиот Чави

Кое е доброто ако шутирал Фирмино? Прокоцка еден куп шанси денес, мораше да постигне гол. Воопшто не сум задоволен од него засега, премногу игра топло-ладно и лошото е што често таа негова форма тежи кон ладното.

Севкупно игра слабо ама утакмицава гледам дека имал 3-4 шута што до сега и ретко гледав од него.Најбитно е да влага во шанса,головите ќе дојдат ако почесто шутира.Мора да биде поактивен.

Кај најде бе Грујо да се запустиш :pos: Шала на страна, екстра талент. Сите натпревари на Звезда ги гледав до сега, неверојатен е. А има простор за уште многу да напредува.

Со среќа нека ви е, прво па машко за Клоп.

Бодо, и братов со публикава, нешто ЈНВА, да импресионирал, најдобри бла бла :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom