Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Liverpool FC ‏@LFC 4m4 minutes ago
Congratulations to @SMignolet on keeping more clean sheets (16) than any other Premier League keeper in 2015.[DOUBLEPOST=1451585240][/DOUBLEPOST]Прв пат ја слушам оваа изведба од Риу, на You'll Never Walk Alone и не можам да си поверувам дека ми се насолзија очите (додатен е фактот што утре е точно една година откако Џерард најави дека нема повеќе да игра за Ливерпул).
Среќна нова и успешна година.

Последно уредено:
Не ме загрижуваат промашувањата на Бентеке и остали, туку играта во средина. Луѓе, не можеме да ја легнеме топката, да задржиме време, да ја умртвиме играта. Секоја чест на Хендо и Џан, ама на лето Клоп МОРА да пазари играч од средина, баш таков плејмејкер кој ќе има 60-70 комплетирани паса во утакмица (минимум).

А златен Ален на клупа седи. Ццц го упропастија а имаше 95,3% точни додавања секоја утакмици.

SREKNA NOVA da se nadevame 90 godina da ni se vrati da ja osvoime prmier ligata posle cetvrtina vek se stori veke ,da dade gazdata pari da si go kupime toni kros da dade gazdata pari da si go kupime ter stegen i da dade gazdata pari ne mnogu pato da go vratime vo evropa ,da dade gazdata zeleno da se otarasime od nepotrebniot visak so go imame kako enrike , ajb, baloteli,alen,i uste nekoe od toa drvata kako skrtel so se za pak da ima da daj da si go drpnime stouns od komsiite i do kraj se da ispleskame i onaka site na enfild ni idat

А златен Ален на клупа седи. Ццц го упропастија а имаше 95,3% точни додавања секоја утакмици.

Да бидам искрен, би му дал шанса на Ален, пошто е еден од ретките мобилни средни играчи кој го имаме и кој цело време се отвара да добие топка. Запримети како Клоп се дери константно 90 минути на играчите од средина заради тоа што се премногу статични. А баш тие "95.3%" на успешни додавања се и клучот за задржување на топката кога Ливерпул е во водство а не некој безвезни долги пасови после кој лесно ја губиме топката.

Инаку по се изгледа, Џерард ќе се враќа од в година како тренер во Ливерпул (дали асистент на Клоп или нешто друго ќе видиме).

d314e714-62e2-41f6-b87d-0723406a7cdd.png

tesko nas ke se otkazam od mojot liverpul ednostavno ne mozam da go gledam ajb i ovaa haoticno brkoicna taktika vo koja samo gubime ,znaci KLOPE itno i pod hitno GOLMAN ovoj ne moze ni eden centarsut da preceni a so to i sozdava nesigurnost na celata odbrana i ekipa

Potrosivme 300mil za da ni se smeat cavkite...da si tolku gneven na nekoj vo lfc znaci !!!... Manekeni,drva, lizni-mazni ,bezdusni....mars upm site na kloci...nz dali da psujam po klovnot ,jan ajr direktori ,profiteri ni se iznamocavte na klubot so vakvi ednosezonski igraci...abe gerrard go izbrkavte kujt bil star ager bil slab-povredi ,maxi bil star...sega raduvajte se na lalajna alen firmino benteke lukas ajb ...SREKNA NOVA GODINA!!! YNWA!!!

Вaкви глупи спoредби нa пoлусезoнa и двaипoл месеци oд кoa дoјде Клoп ми се тoп, жими се. Ај oвие шo пишувaaт, aмa пa нaшиве примaдoни штo рикaa и кукaa oд Рoџерс сеa прaaт вaкви кoмпaрaции пo твитери. Ужaс. Нaпaтенoстa си гo прaи свoетo.

Личнo пoсле три гoдини ќе му судaм, сеa си свиркaм и немaм aпсoлутнo никaкви oчекувaњa и нaдежи пoсебнo зa вo пл сесoнaвa, дoдекa пaк зa oсвoјувaње нa некoе купче имa реaлнa мoжнoст и би се кренaлo рaспoлoжение, тaкa дa би билo финo дa се земе

Potrosivme 300mil za da ni se smeat cavkite...da si tolku gneven na nekoj vo lfc znaci !!!... Manekeni,drva, lizni-mazni ,bezdusni....mars upm site na kloci...nz dali da psujam po klovnot ,jan ajr direktori ,profiteri ni se iznamocavte na klubot so vakvi ednosezonski igraci...abe gerrard go izbrkavte kujt bil star ager bil slab-povredi ,maxi bil star...sega raduvajte se na lalajna alen firmino benteke lukas ajb ...SREKNA NOVA GODINA!!! YNWA!!!

Мене не ми е смачено да го гледам ваков Ливерпул, туку мене ми е смачено од вакви мики маус фанови како тебе. Сега Лалана, Фирмино и Бентеке не чинат, а до некни (буквално) Бентеке беше ѕверот кој ни носеше 6 бода. Не знам колку знаеш и колку пратиш фудбал, ама Агер буквално не можеше да издржи 90 минути (дури и самиот тоа го потенцираше во опрошталното писмо), Кајт сам си побара трансфер за да игра регуларен првотимски фудбал и КЛОВНОТ кога дојде, Кајт веќе беше продаден од неговиот претходник, Кени Далглиш, така да пред да плукаш некој прво прочитај кој како и зошто заминал.

Liverpool boss Jurgen Klopp said just THREE words to his players after dismal West Ham defeat

“I only told the players three words after the game,” said the German. “But we [will] have to speak about it again, because it was not the worst game I ever saw in my life.”

Мене не ми е смачено да го гледам ваков Ливерпул, туку мене ми е смачено од вакви мики маус фанови како тебе. Сега Лалана, Фирмино и Бентеке не чинат, а до некни (буквално) Бентеке беше ѕверот кој ни носеше 6 бода. Не знам колку знаеш и колку пратиш фудбал, ама Агер буквално не можеше да издржи 90 минути (дури и самиот тоа го потенцираше во опрошталното писмо), Кајт сам си побара трансфер за да игра регуларен првотимски фудбал и КЛОВНОТ кога дојде, Кајт веќе беше продаден од неговиот претходник, Кени Далглиш, така да пред да плукаш некој прво прочитај кој како и зошто заминал.
Koj go izbrka gerrard? ...a ako mislis deka liverpool ke bide so igraci kako lalajna koj se zamisluva deka e mesi koga ja ima topkata i benteke koj licno mislev deka ke pokaze nesto poveke ama toj e veke vtoriot kerol(za zal)...site vie "pravi"fanovi koj razbirate go branite lukas ko da e najdobar DMC na svet...sega i ager necinel...kujt sam si otisol zosto mu rekle star si batka barj srekata na drugo mesto...firmino ,balo,alen ,markec,lovren,moreno i uste 30tina se na klovnot i jan aire proizvod ...klopce e ili posledna ili predposledna sansa da se spasi klubot...a izgleda deka bas miki-maus si gledal koga jas pocnav da go gledam lfc ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom