Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме загрижуваат промашувањата на Бентеке и остали, туку играта во средина. Луѓе, не можеме да ја легнеме топката, да задржиме време, да ја умртвиме играта. Секоја чест на Хендо и Џан, ама на лето Клоп МОРА да пазари играч од средина, баш таков плејмејкер кој ќе има 60-70 комплетирани паса во утакмица (минимум).
А златен Ален на клупа седи. Ццц го упропастија а имаше 95,3% точни додавања секоја утакмици.
Вaкви глупи спoредби нa пoлусезoнa и двaипoл месеци oд кoa дoјде Клoп ми се тoп, жими се. Ај oвие шo пишувaaт, aмa пa нaшиве примaдoни штo рикaa и кукaa oд Рoџерс сеa прaaт вaкви кoмпaрaции пo твитери. Ужaс. Нaпaтенoстa си гo прaи свoетo.http://talksport.com/football/were-...-rodgers-liverpool-fans-react-west-ham-defeat
толку ли бргу се откажувате од Клоп ?
Potrosivme 300mil za da ni se smeat cavkite...da si tolku gneven na nekoj vo lfc znaci !!!... Manekeni,drva, lizni-mazni ,bezdusni....mars upm site na kloci...nz dali da psujam po klovnot ,jan ajr direktori ,profiteri ni se iznamocavte na klubot so vakvi ednosezonski igraci...abe gerrard go izbrkavte kujt bil star ager bil slab-povredi ,maxi bil star...sega raduvajte se na lalajna alen firmino benteke lukas ajb ...SREKNA NOVA GODINA!!! YNWA!!!
Koj go izbrka gerrard? ...a ako mislis deka liverpool ke bide so igraci kako lalajna koj se zamisluva deka e mesi koga ja ima topkata i benteke koj licno mislev deka ke pokaze nesto poveke ama toj e veke vtoriot kerol(za zal)...site vie "pravi"fanovi koj razbirate go branite lukas ko da e najdobar DMC na svet...sega i ager necinel...kujt sam si otisol zosto mu rekle star si batka barj srekata na drugo mesto...firmino ,balo,alen ,markec,lovren,moreno i uste 30tina se na klovnot i jan aire proizvod ...klopce e ili posledna ili predposledna sansa da se spasi klubot...a izgleda deka bas miki-maus si gledal koga jas pocnav da go gledam lfcМене не ми е смачено да го гледам ваков Ливерпул, туку мене ми е смачено од вакви мики маус фанови како тебе. Сега Лалана, Фирмино и Бентеке не чинат, а до некни (буквално) Бентеке беше ѕверот кој ни носеше 6 бода. Не знам колку знаеш и колку пратиш фудбал, ама Агер буквално не можеше да издржи 90 минути (дури и самиот тоа го потенцираше во опрошталното писмо), Кајт сам си побара трансфер за да игра регуларен првотимски фудбал и КЛОВНОТ кога дојде, Кајт веќе беше продаден од неговиот претходник, Кени Далглиш, така да пред да плукаш некој прво прочитај кој како и зошто заминал.