Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Па оти стави 2 напаѓачи, гледам цело време после напаѓаа. :D
И дај не зафркавајте, "подобро било да сме испаднеле" , "секако нив ќе им беше поважно да пројдат понатаму". Победа си е победа, ако вчера загубевме тоа ќе беше минус една шанса да се освои трофеј сезонава.
Кaкo игрaле пoнaтaму тие двaјцa нaпaѓaчи мaње-више битнo, нивниoт менaџер oчигледнo имaше мудa и тoa гo пoштувaм, зa рaзликa oд некoј друг шo знaел дa свиткa oпaш ;)
А oнa "нив ќе им знaчеше пoвеќе дa прoјдеa пoнaтaму", знaчи декa нaшиве беa тoлку скaпaни и се пoнaшaa кo дa им е сееднo, oд емoтивнa стрaнa гледaнo. Бaр јa гo исперцепицрaв тaкa. Сo вaквa игрa немaм нaдежи декa билo штo ќе oсвoиме. Ме исцедијa психички, a пoчетoк сезoнa е. Пресoвите веќе не ги ни гледaм...[DOUBLEPOST=1443115682][/DOUBLEPOST]А дa, се слaгaм сo Мaлкoм зa oнa декa е греoтa штo пoминaвме(oд фудбaлски aспект), не рекoв декa пoдoбрo би билo дa испaднеме :) Имa(в) пoгoлеми oчекувaњa зaтoa и тoлкaвo рaзoчaрувaње.
Дa ги издржиме пoвредиве нa игрaчите и дa видиме штo ќе се дешaвa. Мoрa дa се крене тимскиoт дух.

Последно уредено:
Gerrard: I was angry, that's probably the reason I got sent off after 30 seconds
"I want to be on the pitch as much as possible. I didn’t really want to become a squad player. Sitting on the bench at home against Manchester United at home was tough to take as well and was probably the reason why I was sent off within 30 seconds." admits Steven Gerrard."I didn't enjoy missing big games," - added former England international.

"I sat on the bench against Manchester United and Real Madrid and for me, I don’t want people to remember me as a substitute, maybe that’s being a bit selfish but I’ve played for the first team for 17 years and I’ve been a key part of the team, I’ve been a captain since 23 and I still love my football." - finished Gerrard.

Земете го ова со огромна доза на резерва, ама на велико вечерва на твитер се шпекулира дека на утрешниот прес, Роџерс ќе добие отказ.

kloppo10.jpg

Кога ќе се спомнат Клоп и Ливерпул одма ми текнува на ова :)

Од инсајдерски информации кои ги добив во овој момент, можам да ве известам дека се најавува смена на тренерската позција после ова коло!
Како главни кандидати за позицијата на Роѓо се спомнуваат 2 имиња!
Драган Канатларовски - Цапар и Зоран Стратев - Џинџер се имињата на можните наследници!

Цапар изјавил дека доколку ја добие работата ќе форсира 3-4-3 формација со Бентеке, Стариџ и Ингс во нападот, а Стратев ќе се вокусирал на одбраната и ќе играл со 5-3-2 формација и со Локи, Шкртел и Џо како штопери, а Морено и Клајн како офанзивни бекови!

Не сериозно има некакви новости за смена на стручњаков?

Од инсајдерски информации кои ги добив во овој момент, можам да ве известам дека се најавува смена на тренерската позција после ова коло!
Како главни кандидати за позицијата на Роѓо се спомнуваат 2 имиња!
Драган Канатларовски - Цапар и Зоран Стратев - Џинџер се имињата на можните наследници!

Цапар изјавил дека доколку ја добие работата ќе форсира 3-4-3 формација со Бентеке, Стариџ и Ингс во нападот, а Стратев ќе се вокусирал на одбраната и ќе играл со 5-3-2 формација и со Локи, Шкртел и Џо како штопери, а Морено и Клајн како офанзивни бекови!

Не сериозно има некакви новости за смена на стручњаков?
Наредниве 3 ќе мора да ги добие. Ако искиксираме изгледа ќе лета

Работава ни лук јал, ни лук мирисал, он си го изеде поштено па сеа признанија, грешки искачаат у јавност, шо е битно коа пројде крај краева...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom