the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Порано завршив денес. И во сабота слободен ден ми е.Моменталниов Ливерпул, мислам дека е помизерен и од тој на Вој Хоџсон. Штама беше цел меч, како да губевме со 0-5. Ама и за очекување е, и јас не би ги бодрел. Тешка мизеријата сме.
@ЏинЏер, зошто ме лажеше дека си на работа, кога вечерва одбрани 3 пенали и не спаси од катастрофа?![]()
Сакав да успее Роџерс повеќе од тоа што сака мајка му.
Истoтo гo пoмислив вчерa. Јунaкoт нa 1:1 стaвa двaјцa нaпaѓaчи у игрa, тoa е тoa. Секaкo пoвеќе ќе им знaчеше нив дa пoминеa пoнaтaму.На секој фан на спортот, на фудбалот, но и на Ливерпул, треба да му е криво што Карлајл испадна вчера...
Мене баш ми беше мило што ги исташлавме, на пенали, пред „нивна“ трибина. Многу се курчеа цела утакмицаНа секој фан на спортот, на фудбалот, но и на Ливерпул, треба да му е криво што Карлајл испадна вчера...
Истoтo гo пoмислив вчерa. Јунaкoт нa 1:1 стaвa двaјцa нaпaѓaчи у игрa, тoa е тoa. Секaкo пoвеќе ќе им знaчеше нив дa пoминеa пoнaтaму.
Па оти стави 2 напаѓачи, гледам цело време после напаѓаа.
И дај не зафркавајте, "подобро било да сме испаднеле" , "секако нив ќе им беше поважно да пројдат понатаму". Победа си е победа, ако вчера загубевме тоа ќе беше минус една шанса да се освои трофеј сезонава.
Јас на пример не реков дека е подобро да испаднеме.
ГРЕОТА е што поминавме. Не за Карлајл, било небило за нив.
Греаота е за спортот и за фудбалот воопшто што Ливерпул помина вчера понатаму.