Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Моменталниов Ливерпул, мислам дека е помизерен и од тој на Вој Хоџсон. Штама беше цел меч, како да губевме со 0-5. Ама и за очекување е, и јас не би ги бодрел. Тешка мизеријата сме.
@ЏинЏер, зошто ме лажеше дека си на работа, кога вечерва одбрани 3 пенали и не спаси од катастрофа? :D

Моменталниов Ливерпул, мислам дека е помизерен и од тој на Вој Хоџсон. Штама беше цел меч, како да губевме со 0-5. Ама и за очекување е, и јас не би ги бодрел. Тешка мизеријата сме.
@ЏинЏер, зошто ме лажеше дека си на работа, кога вечерва одбрани 3 пенали и не спаси од катастрофа? :D
Порано завршив денес. И во сабота слободен ден ми е.
И не ме тагнувајте више плиз, заборавам да кликнам „Не ја надгледувај темата“ и нонстоп ми искача во надгледувани :place:
Хвала лепо, пријатно, YNWA.

"[Lovren]’s landed awkwardly. It didn’t look too good as he was stretchered off but fingers crossed I don’t think it’s as bad as it looked," McAllister explained.

"[Firmino], like Dejan, landed badly. It was just a ball he went up for and he's landed on the base of his spine, just on his lower back.

"It's an awkward landing but he seems fine as well."

Нишо не разбирате бе...Роѓо сакаше да направи кондиционен тренинг од утакмицата и успеа. Башка вежбаа пенали пошо на редовен тренинг немаат многу време за тоа, се насочуваат повеќе на тактички тренинзи...Гледате ли како увежбале пик"н"рол !

На секој фан на спортот, на фудбалот, но и на Ливерпул, треба да му е криво што Карлајл испадна вчера...
Истoтo гo пoмислив вчерa. Јунaкoт нa 1:1 стaвa двaјцa нaпaѓaчи у игрa, тoa е тoa. Секaкo пoвеќе ќе им знaчеше нив дa пoминеa пoнaтaму.

OptaJoe ‏@OptaJoe 44m44 minutes ago
6 - Liverpool have hit the woodwork more times than any other Premier League team this season. Bulbous.

CPqfZWeWIAA-r0Z.jpg

Колку само истоштено делува Роџерс...[DOUBLEPOST=1443098278][/DOUBLEPOST]Sky Sports News HQ ‏@SkySportsNewsHQ 8m8 minutes ago
BREAKING: Sky sources: Jurgen Klopp interested in working in @premierleague and would cut short sabbatical for the right job. #SSNHQ

Sky Sports News HQ ‏@SkySportsNewsHQ 7m7 minutes ago
BREAKING: Sky sources: Klopp has not received any contact or interest from @LFC. #SSNHQ

На секој фан на спортот, на фудбалот, но и на Ливерпул, треба да му е криво што Карлајл испадна вчера...
Мене баш ми беше мило што ги исташлавме, на пенали, пред „нивна“ трибина. Многу се курчеа цела утакмица :D

Истoтo гo пoмислив вчерa. Јунaкoт нa 1:1 стaвa двaјцa нaпaѓaчи у игрa, тoa е тoa. Секaкo пoвеќе ќе им знaчеше нив дa пoминеa пoнaтaму.

Па оти стави 2 напаѓачи, гледам цело време после напаѓаа. :D
И дај не зафркавајте, "подобро било да сме испаднеле" , "секако нив ќе им беше поважно да пројдат понатаму". Победа си е победа, ако вчера загубевме тоа ќе беше минус една шанса да се освои трофеј сезонава.

Па оти стави 2 напаѓачи, гледам цело време после напаѓаа. :D
И дај не зафркавајте, "подобро било да сме испаднеле" , "секако нив ќе им беше поважно да пројдат понатаму". Победа си е победа, ако вчера загубевме тоа ќе беше минус една шанса да се освои трофеј сезонава.

Јас на пример не реков дека е подобро да испаднеме.

ГРЕОТА е што поминавме. Не за Карлајл, било небило за нив.
Греаота е за спортот и за фудбалот воопшто што Ливерпул помина вчера понатаму.

Јас на пример не реков дека е подобро да испаднеме.

ГРЕОТА е што поминавме. Не за Карлајл, било небило за нив.
Греаота е за спортот и за фудбалот воопшто што Ливерпул помина вчера понатаму.

Ама ти. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom