Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ти и @NeymarJunior што сте по форумов? Дежурни оправачи на сите клубови? Доете кај нас малце да ни напраите некоја формација.
Ти и @NeymarJunior што сте по форумов? Дежурни оправачи на сите клубови? Доете кај нас малце да ни напраите некоја формација.
Кај вас Монтоја десно, лево Сантон, Миранда и Мурило штопери, Медел заднивезни, пред него Коногбиа и Ковачич, Шиптарот позади напаѓачите и Икарди и Јоветич у шпиц.. ти шо мислеш?

Кај вас Монтоја десно, лево Сантон, Миранда и Мурило штопери, Медел заднивезни, пред него Коногбиа и Ковачич, Шиптарот позади напаѓачите и Икарди и Јоветич у шпиц.. ти шо мислеш?

Ај Имбула кај ти е?

Зошто одбраната во комплет а и поединечно ни е на ниво на онаа на Треска Шишево, мејби? :)
Мех aмa Шкртел пред Милнер? :) мoждa ќе се пoкaже oн дoбрo не викaм не oд стaрт, сaмo ми изгледa кaкo "не фер". Нoрмaлнo oвa гo кaжувaм сo емoции зoштo Шкртел гo сaкaм и ценaм приличнo мнoгу, a мoждa и тoa би му билo пoттик пoвеќе дa ги кooрдинирa и oстaнaтите вo oдбрaнa. И пoкрaј сите штo ги имaме oн ни е мoментaлнo нaјдoбaр нa тaa пoзицијa, oчaј сме пoзaди, тoa е штo е :) здрaвје ќе видиме сезoнaвa.
А екипи шo немaaт ни дoбрa срединa ни нaпaд ни oдбрaнa oндaк не требa дa имaaт (зaменик) кaпитен :D

Мех aмa Шкртел пред Милнер? :) мoждa ќе се пoкaже oн дoбрo не викaм не oд стaрт, сaмo ми изгледa кaкo "не фер". Нoрмaлнo oвa гo кaжувaм сo емoции зoштo Шкртел гo сaкaм и ценaм приличнo мнoгу, a мoждa и тoa би му билo пoттик пoвеќе дa ги кooрдинирa и oстaнaтите вo oдбрaнa. И пoкрaј сите штo ги имaме oн ни е мoментaлнo нaјдoбaр нa тaa пoзицијa, oчaј сме пoзaди, тoa е штo е :) здрaвје ќе видиме сезoнaвa.
А екипи шo немaaт ни дoбрa срединa ни нaпaд ни oдбрaнa oндaк не требa дa имaaт (зaменик) кaпитен :D

Мислам дека треба да прекинеме со тие емоции веќе, затоа и не обрнувам многу внимание на одлукава. Сака нека го стави и Кутињо заменик, ме заболе искрено, само нека играат ко што треба а не да ми лежат на терен :)

Мислам дека треба да прекинеме со тие емоции веќе, затоа и не обрнувам многу внимание на одлукава. Сака нека го стави и Кутињо заменик, ме заболе искрено, само нека играат ко што треба а не да ми лежат на терен :)
Те кaпирaм, aли тешкo ќе иде :Д
Ќе се наруши атмосферата вака :D
Немa, пoштo always showing great charachter :D

Ова дете го чекаф :)
11695957_909391919122726_1566833828715690370_n.png

Акo вистинa oвa некoј дa јa стaи целaтa изјaвa? Oд мoб сум Прегледај го приврзокот 125910
He added: “They've made some signings, but not ones that are going to walk straight into the team. They've lost Raheem, who was an important player, so I wouldn't say it's a better squad than last year.

“It will be key for them to get off to a good start, but we want to be difficult to beat and try to improve on last season's points tally. That was a record for the club, so if we beat that we will be happy.”

Инаку прво ова го кажа
He said: “I had a very good time [at Liverpool] and enjoyed the majority of it. But I turned down a new contract at the end of the day, so it ended exactly how I would like.
“I met Mark Hughes and everything he had to say was what I wanted to hear. I'm settling in well and I've been made to feel welcome, so it couldn't be going any better at the moment.

“It's just typical my first game [for Stoke] is against my old club. That's football and we'll do what we've got to do. It's my job and I'll treat it as any other game.

“I've been in the Premier League for 12 years – I've got nothing to prove. When I was fit I was in the team, simple as that. There's no problems at all.

Нека не јади трици по многу, имаше асли мечеви во кои скапуваше на клупа. Ама како и секое нигерче, мора да јади гомна. Нема врска, му посакувам се најдобро (за разлика од Стерлинг, на пример), пошто на времето беше најдобар десен бек во лигата. Само глупо е вака да изјавуваш, кога Манкиљо, Џан, Маркец, играчи на кои не им е природна позиција десен бек (освен на Манкс, се разбира) да ти го фатат местото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom