Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Тие сме тие :pos:

vUxQ7WY.png

Штом Жизе химселф и ЖозеЛаврсите Стефо и Смонтра се согласуваат, најверојатно завршуваме 8мо место :D

Rodgers: "If you look at my 2nd season here, we nearly win the league. If you judge me on that then maybe I deserve a bit more time."

Now you gotta believe us,
Now you gotta believe,
WE NEARLY WIN THE LEAGUE !!
Now you gotta believe,
WE NEARLY WIN THE LEAGUE !!!

#СвонсиМенталитет #ФилмЗаВтороМесто #Делудед

Rodgers: "If you look at my 2nd season here, we nearly win the league. If you judge me on that then maybe I deserve a bit more time."

Now you gotta believe,
WE NEARLY WIN THE LEAGUE !!
Now you gotta believe,
WE NEARLY WIN THE LEAGUE !!!

#СвонсиМенталитет #ФилмЗаВтороМесто #Делудед

Сета среќа со Далглиш освоивме бек ту бек Премиер Лиги.

Сета среќа со Далглиш освоивме бек ту бек Премиер Лиги.

Ако за тебе, значењето, улогата и придонесот на Далглиш во целокупната конструкција на она што го знаеме како Ливерпул е доволен за да го ставиш во иста реченица со Роџерс, тогаш ОК.

Штом Жизе химселф и ЖозеЛаврсите Стефо и Смонтра се согласуваат, најверојатно завршуваме 8мо место :D
Дечко тоа се малери, у ПЛ сум гласал за Манчестер, кај нас за Лацио, тука 8мо место.

#Sve_je_to_deo_procesa_bajo_moj

Се освен газење и гузење сезонава ќе е неуспех :D
Шала на страна, влез во топ4 очекувам, иако е голема конкуренцијата мислам дека се појачавме сосема солидно и имаме прилично кадарен тим. ЛЕ нека биде секундарно , и мислам дека ќе нема проблеми. Очекувам Клајн и Ајб да газат сезонава, Бентекето да се снајде добро и да игра конечно РоЖерс со него и Стариџ (здрав), не лажни деветки десетки курци палци.

Нека не јади трици по многу, имаше асли мечеви во кои скапуваше на клупа. Ама како и секое нигерче, мора да јади гомна. Нема врска, му посакувам се најдобро (за разлика од Стерлинг, на пример), пошто на времето беше најдобар десен бек во лигата. Само глупо е вака да изјавуваш, кога Манкиљо, Џан, Маркец, играчи на кои не им е природна позиција десен бек (освен на Манкс, се разбира) да ти го фатат местото.

Ова за Глен Џонсон...Сериозен си?

Да. Го пратеше во времето во Портсмут?

Брат разграничувај од добар до најдобар.Еве,не оти играше у Арсенал ама и на БПЛ темата го реков тоа.Најконстантниот и најдобриот десен бек во изминативе 7-8 години беше Сања дефинитивно.Тука некаде и Иванович е. Не може ако одиграл една пример страшна сезона,зошто гледам во 2009 бил во тимот на годината и одма на времето бил најдобар десен бек.

Брат разграничувај од добар до најдобар.Еве,не оти играше у Арсенал ама и на БПЛ темата го реков тоа.Најконстантниот и најдобриот десен бек во изминативе 7-8 години беше Сања дефинитивно.Тука некаде и Иванович е. Не може ако одиграл една пример страшна сезона,зошто гледам во 2009 бил во тимот на годината и одма на времето бил најдобар десен бек.

Не ме разбра. Не велам јас дека на пример во изминативе 8 сезони тој беше најдобар, туку имаше сезони во кои тој беше најдобар. Инаку Сања, Џонсон, Ивановиќ, Забалета, за мене се најдобрите десни бековите за последниве 7-8 сезони во ПЛ (секој во свое време).

На Џонсон врв сезона му беше таа под Кени целосната, кога го освоивме купот. Таа сезона би рекол дека беше најдобар во лигата.

Последно уредено:
Сања може само да има најдобра макарона на глава, ништо повеќе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom