Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Читав и по фејсбук на некои фан групи таму и мислам дека на goal.com прочитав од дамна!

Фејсбук страна јас можам да направам и да пишам дека ќе го купиме Марадона, не значи дека е вистина :)

За гол.ком, да не коментирам :D

Очекувања-можности, релацијава не знам како ќе се одвива :) мислам дека со малку среќа би можеле да избориме топ 4, иако тоа би зависело во добар дел и од другите конкуренти. Можен е некој трофеј како фа или карлинг...се надевам дека ќе бидат здрави играчите и добро ќе кореспондираат и соработуваат
Али обично не сакам да се надевам премногу, помало да ми е разочарувањето :D[DOUBLEPOST=1438941232][/DOUBLEPOST]
Обожавам вакви видеа, ежат максимално :)[DOUBLEPOST=1438947268][/DOUBLEPOST]на следниот тон ќе биде: :D

http://www.timeanddate.com/countdow...=673&msg=Stoke+-+Liverpool&font=cursive&csz=1

Последно уредено:
Rodgers: He’s got big character. He will be vice captain. :icon_mrgr:

Викаш ја посра малку работата или паметно направи што тргна сентименталност на страна?

Абе реално е добар кандидат и освен Шкртел, мислам дека нема друг првотимец кој заслужува. Мене ми е мање-више, ако играчите добро го прифаќаат тоа, супер :)

Нејќам да се деси Локи бедови да јаде сеа пошо не го избрале него, гарант се фалел у маало дека он ќе биде :icon_mrgr:

Очигледно е дека Шкртел не е доволно влијателен играч (или тие шо играте менаџер, influence не би требало да има повеќе од 13 :) ). Сите скаузери ќе го паметат по добро, па што и да се случи во остатокот од неговата кариера, ама Шкртел никогаш нема да биде материјал за капитен.

А на овој што му направија ''дај топката и бегај од тука'' е материјал за капитен :)

Крајно нелогично ми е да ставите заменик капитен фудбалер што е нов , во прва сезона . Мораше Шкртел.

А дa смените aвaтaр?

773d69541bd55a598fece23915ae3729.jpg

Пoддршкa уште oд стaрт, зa успешнa сезoнa!

Крајно нелогично ми е да ставите заменик капитен фудбалер што е нов , во прва сезона . Мораше Шкртел.

Освен Шкртел, нема друг играч кој има одиграно повеќе од 3 сезони во ЛФЦ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom