Џ
Џонтра Волта
Гостин
Oвој Марк Хјуз нели е треЊер на Стоук бе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oвој Марк Хјуз нели е треЊер на Стоук бе?
сликањето му е хобиOвој Марк Хјуз нели е треЊер на Стоук бе?
Фирмино има харизма. Нешто што сакам да видам кај играчи на Пул. Не знам з'ш. Ustvari znam. Пошо и Ливерпул е харизматиен тим. Uvjek бил. Со типци ко Колимор, Леонхардсен, Хегем, Бергер, Барош... Фирмино...
За разлика од најmanure фудбалерот на сите времиња кој не играл за ManUre (нот јет), Стерлинг.
Што повеќе играчи ко Фирмино, а што помалку ко Стерлинг, тоа подобро за фудбалот.
@the_kop , ако си уште во “родниот град“, барај ме. ЈАс не бев во родниот град, поради проблеми ки ми се јавија заради проблемите кои ми се јавија во Белград пред некоја недела :v[DOUBLEPOST=1437521103][/DOUBLEPOST]Inaku, se помалку од директен пласман во ЛШ со ВАКОВ Ливерпул, треба да претставува крај за менаџментот. Ако се разбираме![]()
За жал не сум. По 2 дена од кога требаше да идам кај тебе, си заминав во, родниот град.![]()
Имa ли бе некoј сo нoрмaлни пaтики![]()
Добро бе, озбилен ли е со изјавата погоре?![]()
Кени со сезона ипол и 2 финалиња,трофеј,7место во ПЛ е дрво.Роџо со 4 сезони без финале и трофеј е змај.
А второ место на Роџо не го пишуваш а.....а...а...
Исто ко Стерлинг што го криват дека дал само 7 гола.
Стерлинг дрво бил со 7 гола,а Роџо го ставаше на секоја можна позиција од средина до напаѓач
Одлучи се, на што си?