Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Трофеј трофеј и само трофеј.

Неможе да си менаџер на тим и во 4 години да не освоиш ништо. Поготово не ако си менаџер на Ливерпул.

Епа како е делудед и најутепан на сфет а очекуваш трофеј? :unsure:[DOUBLEPOST=1437485957][/DOUBLEPOST]Иначе, три години е менаџер а пример Рафа 4 години немаше ништо освоено :D

Го спореди со Рафа ? Фраерот ни освои ЛШ со Бишчан и Траоре. Бредан неможе да помине групи во ЛШ со Лудогорец и Базел.

Ако не освои 4та година ќе му биде. Језда мислам дека до 10-15 коло и ќе јаде клоца.ОСВЕН ако не донесат врвен играч па да не крене скалило погоре.
Вака 5-6 место фикс.

Го спореди со Рафа ? Фраерот ни освои ЛШ со Бишчан и Траоре. Бредан неможе да помине групи во ЛШ со Лудогорец и Базел.

Ако не освои 4та година ќе му биде. Језда мислам дека до 10-15 коло и ќе јаде клоца.ОСВЕН ако не донесат врвен играч па да не крене скалило погоре.
Вака 5-6 место фикс.

Освоил и Кени ПЛ со нас па кога не оди не оди и го бркаат. Муабетот беше дека 4 сезони беше менаџер без трофеј.

Во врска со Брендан 99% останува до крај на сезона. Засилувањата се тие, нема што друго да се донесе.

Него, како со овој состав максимум 6то место а очекуваш трофеј?
Од една страна слаб ни е составот а од друга страна бараш трофеј.

За Карлинг и Ф.А куп е топ составот. Ти мислиш дека ПЛ барам ? :D

За Сако ќе го кажам истото што го кажав и за Хендо кога имаше можност да го напушти клубот за Фулам. Не смее да биде продаден, во никој случај.

Вака 5-6 место фикс.

Кој е тој " врвен играч? "[DOUBLEPOST=1437492804][/DOUBLEPOST]
А сите мислат Сако прва постава ќе игра :pos:

Ако Сако биде продаден (хипотетички гледано, пошто 98% сум сигурен дека ќе остани), и хипотетички гледано, останиме со Шкртел, Туре и Ловрен во тимот, дали мислиш дека Ловрен ќе стартува? Ме интересира дали алудираше на тоа на постот, или онака, очекуваш Сако да замине? Пошто со вакви партии Локи нема да се избори за место во Барнли, пошто лани Мајкл Даф на 36 години имаше подобра сезона од Локи.

11053357_873780486032449_3704624164726752202_n.jpg

Ако Сако биде продаден (хипотетички гледано, пошто 98% сум сигурен дека ќе остани), и хипотетички гледано, останиме со Шкртел, Туре и Ловрен во тимот, дали мислиш дека Ловрен ќе стартува? Ме интересира дали алудираше на тоа на постот, или онака, очекуваш Сако да замине? Пошто со вакви партии Локи нема да се избори за место во Барнли, пошто лани Мајкл Даф на 36 години имаше подобра сезона од Локи.

По мене Ловрен ќе игра прва постава со или без Сако во тимот.

Фирмино има харизма. Нешто што сакам да видам кај играчи на Пул. Не знам з'ш. Ustvari znam. Пошо и Ливерпул е харизматиен тим. Uvjek бил. Со типци ко Колимор, Леонхардсен, Хегем, Бергер, Барош... Фирмино...

За разлика од најmanure фудбалерот на сите времиња кој не играл за ManUre (нот јет), Стерлинг.

Што повеќе играчи ко Фирмино, а што помалку ко Стерлинг, тоа подобро за фудбалот.

@the_kop , ако си уште во “родниот град“, барај ме. ЈАс не бев во родниот град, поради проблеми ки ми се јавија заради проблемите кои ми се јавија во Белград пред некоја недела :v[DOUBLEPOST=1437521103][/DOUBLEPOST]Inaku, se помалку од директен пласман во ЛШ со ВАКОВ Ливерпул, треба да претставува крај за менаџментот. Ако се разбираме :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom