Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
11053357_873780486032449_3704624164726752202_n.jpg
Oвој Марк Хјуз нели е треЊер на Стоук бе?

Фирмино има харизма. Нешто што сакам да видам кај играчи на Пул. Не знам з'ш. Ustvari znam. Пошо и Ливерпул е харизматиен тим. Uvjek бил. Со типци ко Колимор, Леонхардсен, Хегем, Бергер, Барош... Фирмино...

За разлика од најmanure фудбалерот на сите времиња кој не играл за ManUre (нот јет), Стерлинг.

Што повеќе играчи ко Фирмино, а што помалку ко Стерлинг, тоа подобро за фудбалот.

@the_kop , ако си уште во “родниот град“, барај ме. ЈАс не бев во родниот град, поради проблеми ки ми се јавија заради проблемите кои ми се јавија во Белград пред некоја недела :v[DOUBLEPOST=1437521103][/DOUBLEPOST]Inaku, se помалку од директен пласман во ЛШ со ВАКОВ Ливерпул, треба да претставува крај за менаџментот. Ако се разбираме :D

За жал не сум. По 2 дена од кога требаше да идам кај тебе, си заминав во, родниот град. :)[DOUBLEPOST=1437523810][/DOUBLEPOST]Lovren: "When we are bad, everyone is bad, not just me. Not just put the pressure on me or point the finger. I don’t agree with this."
Lovren: "But it is not Dejan Lovren-Liverpool, you know? I cannot defend all alone. It is 11 players. When we are good, everyone is good."

Не си во право Дејане. Лани, дури и кога екипата изгледаше супериорно, ти беше смешен. Да не сме ти ставале само тебе притисок? Па брат, па ти сам си стави притисок уште во септември месец, кога се прогласи за нов командант на одбраната после Карагер.

За жал не сум. По 2 дена од кога требаше да идам кај тебе, си заминав во, родниот град. :)

Ем жал ми е, ем штета. Ама глеј, ќе се искупам. Знаеш како?

Со тоа што ќе наминам во твојот “роден град“.Знаеш...:icon_mrgr:

Добро бе, озбилен ли е со изјавата погоре? :facepalm:

nazedoja nazedoja eden kup igraci vo liverpul itno treba stoper od tipot na otamendi , garaj ,ramos,vidic ,kelini,humels,i ne znam koj itno ni trba golman od tipot bufon kasiljas ceh drugo se e menlivo ima dobar roster arni se imat sansa za uspeh no ako poglednime ovie dve sezoni nanazat ke vidite deka odbranata ni e corba titula ne osvoivme zatoa sto od kvins par rendzers primivme 4 gola neverovatno dobar golman e minjole ama liniski cim dojde centrsut korner nafrlanje po sloboden ednostavno koski da ti se tresat i skrtal samo mu gi trijame po forumov a e ebi vetar fudbaler duvac neviden samo bam bum ne znat topka da iznesat ager ni bese igraciste ama radi sut petko ni sjojde i seka so onoj prebaniot lovren i so strumf trapavko (sako)trci trci sopnise niso ne prajme onaj glusecot pak moronco aber nemat ovaj klajm ke go vidime kaj mi e flanagan zverot

Добро бе, озбилен ли е со изјавата погоре? :facepalm:

Командат е па му се може :D[DOUBLEPOST=1437553967][/DOUBLEPOST]Целата изјава

Dejan Lovren on a difficult first year at Liverpool and feeling like he's been made a scapegoat:

“It has been tough.

“I think it was a tough year for everyone at the club and the fans.

“I wasn’t quiet last season, I just wanted to concentrate on myself. I knew what was happening with how I was playing was not right and I didn’t want to speak about it.

“At Southampton it was different. There was a good atmosphere and I was happy. If I am not playing well, I cannot be happy. I didn’t pretend.

“But it is not Dejan Lovren-Liverpool, you know? I cannot defend all alone. It is 11 players. When we are good, everyone is good.

“When we are bad, everyone is bad, not just me. I think we need to look like this, not just put the pressure on me or point the finger. I don’t agree with this.

“I know what the papers were writing about me. I don’t want to have to listen to this again. We want to move on as a team. When we are better, it is because we will be doing all together good.”[DOUBLEPOST=1437555150][/DOUBLEPOST]Бентеке SI :D

Kolo Toure on Christian Benteke:

“Benteke is a great player.

“It’s much better to have him on my side than have to play against him.

“He’s so strong and powerful – we all know about his qualities.

“He’s a goalscorer but his mental strength is very important.

“I’ve played against some good strikers who are mentally weak.

“Benteke isn’t weak, he stands up for himself. No matter what happens on he pitch, he will perform.

“The club has done some unbelievable business this summer and it’s going to be a big season for us.

“I see so much talent in this squad. So much will be played in the mind.

“If we are strong mentally then I don’t think anyone can beat us with the team the manager has built.”

Последно уредено:
Да не беше Ловрен ќе освоевме.. штета.[DOUBLEPOST=1437556889][/DOUBLEPOST]Многу убаво си кажа Локи,не е он Ливерпул . Кај беа другите. Плескање у фаца.
Исто ко Стерлинг што го криват дека дал само 7 гола. Па со Ламберт и Балотели партнери добро е и што имаше 7 гола.

Последно уредено:
Во Саутемптон Локи имаше систем кој го играат, без разлика кој им е менаџер веќе 6-7 години. Ама тоа не е оправдување, имаше многу индивидуални киксови а и ова Ливерпул е, не е ни Сотон или Лион и кај и да играше уште. А и најскап дефанзивец е во историјата на екипата, си носи тоа додатни коментари. Ќе му помине :D

Хипокризијата кај фановите најмногу ме нервира.

Ловрен е лош ,згрешил 6-7 пати. Морено е добар ,Сако е добар. Едниов 2 години во тим ,никаква форма ,неможе да задржи место. Другиов со сезона иста како на Ловрен. Ама не нив некако нема да ги збориме,зашто ? Јебеш зашто.

Стерлинг дрво бил со 7 гола,а Роџо го ставаше на секоја можна позиција од средина до напаѓач ,ама Лалана е добар со 4 гола и вредност од 25м ФУНТИ. Пошто имал добар тач и фризурче.:love:

Џерард бил слаб не покривал,ама Ален и Лукас покривале.Едниов уште не е дефиниран како играч а беше претставен како Чави,другиов игра рекреативно 10 минути на утакмица пошто нема кондиција за повеќе.

Кени со сезона ипол и 2 финалиња,трофеј,7место во ПЛ е дрво.Роџо со 4 сезони без финале и трофеј е змај.

Реина бил стар и слаб,ама Мињоле бил голманиште а што руките му се тресат на секоја корна или нафрлување не е битно,важно не е Реина.

Кени со сезона ипол и 2 финалиња,трофеј,7место во ПЛ е дрво.Роџо со 4 сезони без финале и трофеј е змај.

А второ место на Роџо не го пишуваш а.....а...а...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom