Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ама ја растеглија оваа со Бентеке....ебаго!
У државна болница да му правеа прегледи до сеа ќе го прегледаа....и тоа со мој термин!

Фирмино бил денес на тренинг на Мелвуд.[DOUBLEPOST=1437560079][/DOUBLEPOST]
Хипокризијата кај фановите најмногу ме нервира.

Ловрен е лош ,згрешил 6-7 пати. Морено е добар ,Сако е добар. Едниов 2 години во тим ,никаква форма ,неможе да задржи место. Другиов со сезона иста како на Ловрен. Ама не нив некако нема да ги збориме,зашто ? Јебеш зашто.

Стерлинг дрво бил со 7 гола,а Роџо го ставаше на секоја можна позиција од средина до напаѓач ,ама Лалана е добар со 4 гола и вредност од 25м ФУНТИ. Пошто имал добар тач и фризурче.:love:

Џерард бил слаб не покривал,ама Ален и Лукас покривале.Едниов уште не е дефиниран како играч а беше претставен како Чави,другиов игра рекреативно 10 минути на утакмица пошто нема кондиција за повеќе.

Кени со сезона ипол и 2 финалиња,трофеј,7место во ПЛ е дрво.Роџо со 4 сезони без финале и трофеј е змај.

Реина бил стар и слаб,ама Мињоле бил голманиште а што руките му се тресат на секоја корна или нафрлување не е битно,важно не е Реина.

Не е муабетот за згрешил „6-7“ пати. Мене ми навлече грев со изјавата дека е командант на одбраната а е најголем киксер од сите што ги имаме во одбрана. Добро, пата пата со патарушката Мињоле.

Си го видел Морено да има изјава дека е белиот Кафу и дека е врвот во одбрана?
Шкртел со скоро 8 години нема такви изјава, патарушкава што се испосра за сите пари ќе ми дава интервју „тешко е да ја командуваш одбраната на Ливерпул“.

Сите имаа просечна или подпросечна сезона ама никој немаше изјава дека е над другите, за разлика од мизеријава.

Фирмино бил денес на тренинг на Мелвуд.
Ја како шо разбрав уште не бил.
А и логично ми е така, зошто ќе имаше слики до сеа.
Ваљда го чекат Бентеке.

А овој можда чека да си од Ламберт па да се слика со 9ката!

Xperia M2

Фирмино бил денес на тренинг на Мелвуд.[DOUBLEPOST=1437560079][/DOUBLEPOST]

Не е муабетот за згрешил „6-7“ пати. Мене ми навлече грев со изјавата дека е командант на одбраната а е најголем киксер од сите што ги имаме во одбрана. Добро, пата пата со патарушката Мињоле.

Си го видел Морено да има изјава дека е белиот Кафу и дека е врвот во одбрана?
Шкртел со скоро 8 години нема такви изјава, патарушкава што се испосра за сите пари ќе ми дава интервју „тешко е да ја командуваш одбраната на Ливерпул“.

Сите имаа просечна или подпросечна сезона ама никој немаше изјава дека е над другите, за разлика од мизеријава.

Епа некој му дал дознаење дека очекува да биде командант. Дури и во репрезентација му викаа макнути Шкртела :)
Значи типот го величале па изјавата дошло од тамо.Е сеа што не ја оправда довербата и самата изјава тоа е друго. Верувам дека годинава ќе биде друга песна.

Ја како шо разбрав уште не бил.
А и логично ми е така, зошто ќе имаше слики до сеа.
Ваљда го чекат Бентеке.

А овој можда чека да си од Ламберт па да се слика со 9ката!

Xperia M2

Ехо пишаа дека бил на Мелвуд, па од таму. Во врска со Бентеке, нека го претстават, не мора одма да му дадат број :)

[DOUBLEPOST=1437560552][/DOUBLEPOST]
Епа некој му дал дознаење дека очекува да биде командант. Дури и во репрезентација му викаа макнути Шкртела :)
Значи типот го величале па изјавата дошло од тамо.Е сеа што не ја оправда довербата и самата изјава тоа е друго. Верувам дека годинава ќе биде друга песна.

Среќа па на Хендо не му е дадено до знаење дека ќе биде лидер и го глеам он исто има такви изјави. Мене изјавата ме изнервира, максимално. Тоа што му викаат во репрезентација е друго, затоа и игра прва постава периодов :icon_lol:

Мислам, од 6 утакмици квалификацииве на 2 не ни беше на клупа а другите ги преседе и така му викале у Хрватска а тој сам себе се макна од стартна позиција. Мизерија беше лани, мизерија.

Иначе, не само што верувам туку и сакам да ја заборави ужаснава сезона и конечно застане на нозе зошто е бол плеинг дифендер, има мозок, игра со две нозе али човече, ко аматер се понаша у 80% од ситуациите кога треба да брани, без разлика дали играч, дали простор, дали топка.

Ехо пишаа дека бил на Мелвуд, па од таму. Во врска со Бентеке, нека го претстават, не мора одма да му дадат број :)

Бил у Мелвуд ама дека си ги донел работите а башка и ја минал фотосесијата на оградата пред графитот на Ливерпул.
Ама тренинг сеуште немал.
А Бентеке сигурно нема да се престави со..... "Здраво јад сум Бентеке Кристијан, дојдоф тука да клавам голове... многу, иначе Шпиц играм!
Мора да држи некое дресче!

Xperia M2

Абе ќе држи дрес ама не мора да има бројка на истиот :) Може и од напред да биде свртен :D

Абе ќе држи дрес ама не мора да има бројка на истиот :) Може и од напред да биде свртен :D
Може и од позади бе, нека прелепат тоа името со фластер и готово!

Изгледа ќе го чекаат шеф Ајро!
Мора да има сликичка со него.
А он тек сеа имаше прес у Куалалампур!

Xperia M2

Фирмино телефони од сите можни оператори?
URL]

Xperia M2

Ја нема сликицата што си ја ставил.[DOUBLEPOST=1437562620][/DOUBLEPOST]Brendan Rodgers on bringing in the quality to right the wrongs of last seasons disappointment:

“Last season was a disappointment for us.

“We had to ensure we brought in quality to help us improve and we have done that.

“The mentality :icon_lol: of the players we signed was very important. I’m happy with those we’ve brought in.

“We had to bring in quality and players with ambition and I believe we have done that.

“I’ve got an inherent belief in the players we have brought in that they can help us push on this season.

“We are very hopeful that we will go on and be competitive this season and challenge on all fronts.”

Последно уредено:
Што гледаш различно тука ?

Грешка. Прочитав креваат, место криват. :D

Него, почнува да ме нервира ова неофицијализирањево на трансферот на Бентеке.

Јас имам кажано 1000 пати. Мене ми е по терк, и ми е онака топ засилување, и верувам дека ќе даде 15+ лигашки гола, и дека не е еднодимензионален напаѓач (таргет мен), како што го претставуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom