Divider
Seraphim
Ројс, Шаќири и тамам десет, да заокруглиме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стариџ и Бони се готови играчи. Стариџ прв избор Бони втор. Ламберт трет избор. Борини ќе бега најверојатно. Ориги ќе дојди наредна сезона па ќе го видиме. Не е тој купен за одма во него да се крстиме. За сега се Стариџ и изгледа Бони. Доволно ако се прашувам јас. Еве и Манкиљо и Морено ќе идат само не знам зошто Манкиљо на двегодишна позајмица. За 5 милиони требало одма да го откупат,и да флопни можат в година да го продаат за некој милион и да ја покријат загубата башка што нема да му даваат плата за наредната сезона која вака ќе ја седи пошто е на две години позајмица. Како и да е.....се купува готов играч што може да игра одма у прва постава, а не некој што ќе го биде за неколку години ако го биде уопште.
Оној најгоре е малодушник. Кажи му!Ajde be malodusnici nizaedni!!! KADE E SKAUZERSKIOT NESKRSLIV DUH!!! Kaj i da odime, kogo i da kupime! WE'RE LIVERPOOL!!!
Прво да ги споредуваш Лукаку и Борини е несмислено.
Второ ако не ја гледаш поентата на купување перспективен млад играч за 6м фунти, не знам како да ти помогнам.
Тоа ти е исто како еден што пишал на фб заобјавата дека ќе се купува Бони.
„Супер е Бони ама нас ни треба класа напаѓач пошто со Стариџ ништо не правиме.“
Нема простор за дискусија...