Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Имаше едно време расправа на темата за ПЛ. :D

Едно е да имаш расправа со ставови друго е да пишеш „Јанузај е подобар од Стерлинг“ или обратно и да си излезеш од тема :)

Edno e da tresnes zelena, drugo e da istreses debilizam. Januzaj moze da priprdne vo sporedba so Sterling. A be Januzaj, hahahaha....kjeles. Toa e kako da sporedis macence so tigar. Ili Velice Shumolikoski so Pirlo

баталете ги двајцава, читам Аспас ви го "средил" Морено :icon_lol:

Paaaa neli ne go davaa, pa nie od inat im go nacukavme so Aspason, sea tesko niv...od liga ke ispadnat

Импресиониран сум од Коатес. Дечкото 2 години немаше заиграно фудбал, и никогаш не очекував дека пак ќе игра за нас. Ама после претсезонава, убеден сум дека тој ќе ни биде четврт стопер во тимот. Без грешка ги игра утакмициве досега.

Друга работа, одлични подготовки имаме досега, со квалитетни противници. Иако се без резултатско значење, сепак и на припремиве победи како оваа против Сити, се билда самодоверба.

Импресиониран сум од Коатес. Дечкото 2 години немаше заиграно фудбал, и никогаш не очекував дека пак ќе игра за нас. Ама после претсезонава, убеден сум дека тој ќе ни биде четврт стопер во тимот. Без грешка ги игра утакмициве досега.

Друга работа, одлични подготовки имаме досега, со квалитетни противници. Иако се без резултатско значење, сепак и на припремиве победи како оваа против Сити, се билда самодоверба.
Јас сакав да се шитни Коатес ама после ова ако евентуално го продаат Агер а ќе го продаат, треба Коатес да биди 4ти избор. Шпионот да си оди.
Инаку Стерлинг е чудовиште мамицата мамина ако продолжи вака не знам кај ќе му е крајот. Ален се повеќе ме разочарува па можеби и подобро ќе биди тој да си оди наместо Лукас. Кeли како стопер понекогаш треба да се проба. Фали лев бек пошто само Енрике го имаме. Десно Џонсон која мизерија е станат :facepalm::tapp: Не ќе е лошо да го продаат и да донесат друг. А со Реина каква е работата? Ќе седи со помала плата да се бори за место или ќе фаќа џаде?

Себа газеше на вчерашната утакмица.
Позиционирањето му е перфектно, стартовите на место ама таа брзина негова...
Верувам дека ако добие шанса ќе има што да покаже зошто навистина е чудно да не играш фудбал 2 години а да покажеш онакви перформанси против Сити.

Што вика Игор, вчера одбраната ни ја сочинуваа

Никој-Никој-Себа-Никој

Себа газеше на вчерашната утакмица.
Позиционирањето му е перфектно, стартовите на место ама таа брзина негова...
Верувам дека ако добие шанса ќе има што да покаже зошто навистина е чудно да не играш фудбал 2 години а да покажеш онакви перформанси против Сити.

Што вика Игор, вчера одбраната ни ја сочинуваа

Никој-Никој-Себа-Никој

Туре-Туре-Себа-Туре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom