Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Роџерс сакал да го задржи Туре :facepalm::tapp:
Добро бе да му ебам мајката како можи да сака ќумбево да го задржи. Срамота е Агер да си оди овој да остани. Моментално имаме 7 стопери. Без Кели ете него бек ќе го рачунаме мада можи да покрие кога има потреба. 7 стопери се премногу и време е да почнат да ги чистат. Мурињо толку нема ебаго. Сако, Шкртел, Ловрен, Коатес се сосема доволно според мене. Агер очигледно ќе си бега, Илори на позајмица, и мора шпионот да го шутнат некако. Мора! Нека реагира Ајре нека го продај без знаење на Роџо. Ем ќе земиме нешто ситно ем ќе се ослободи место за плата. Не можам да се помирам со тоа дека ќе остани овој :mad::mad::mad::mad::mad: Ако веќе решил дека му требаат 5 стопер можи по потреба на одредени утакмици Кели да го користи мада нема да има потреба. Доволно се 4 стопери сите ќе се изнаиграат. Не знам зошто му се 5 кога шпионот ионака нема некој придонес и не ни можи да се смета за 5та опција.
Од Ален и Лукас еден исто мора да си оди. Ален не покажа апсолутно ништо изминативе две сезони. Доби еден куп шанси и не оправда ништо од 15те милиони. Можеби е време да се искешира ама не ми се верува Роџо да го продава. Лукас изгледа ќе биди жртвата.
Реина исто ќе бега. Прашав вчера никој не ми одговори ама чим не брани воопшто на турниров изгледа ќе го продаат. Мињоле се врати и бранеше а Белгија стигна до 1/4 финале, Реина нема брането а Шпанија испадна уште во групи, беше порано на одмор и порано се врати во тимот па логично е поспремен. Освен ако нема некоја повреда ама нема инфо за тоа. Добро ќе е да остани со помала плата ама ќе видиме.
Асаиди зошто уште не е продаен? Борини исто мислам ќе бега. Договорено е се со Сандерленд, сега уште Фабио да прифати и тоа е тоа. И Џонсон можеби треба да се искешира.
Суарез - 75
Асаиди - 7
Борини - 14
Агер - 12
Лукас/Ален - 7 ???
Туре - 2 (море и безпари нека е само да си оди)
Џонсон - 8-10 ?
Ова се околу 125 милиони фунти. Поточно би биле ако го напраат ова ама нема. Плус Реина ако го шитнат за некои 5 милиони.
Дојдоа
Ламберт - 4
Џан - 10
Лалана - 25
Маркович - 20
Ловрен - 20
Ориги - 10
Ќе дојдат веројатно
Манкиљо - позајмица
Морено - 20 (нека бидат овде 20 а можи и помалку се)
Бони - 20
Голман за ситна пара или Реина да остани
Ова е некаде околу 130 милиони. Значи доаѓаме до нето од 5 милиони. Остануваат уште пари за трошење да купат некој квалитетен. Дракслер Макслер. Ама мој тип е дека нашиве на крај ќе ги задржат Туре, Борини, Асаиди, Лукас/Ален, Глен и со самото тоа ќе дојдиме до нето од околу 40+ милиони и ќе речат доста е, нема веќе пари и нема место за плати (y) А ќе дремат играчи кои нема да играат и земаат плати (какви такви) и го оптеретуваат буџетот.
А да го направат она што го пишав погоре ќе биди топ.

Mu ja ebam zenata na Lambert!! Se sutira li onaka kilavo jeben penal???
Ibe i Sterling i Hendo zverovi!! Koates i natamu pozitivno iznenaduva. Alen gol, cudo!! So tret tim protiv skoro glavna postava na Milan.
Kako i da e, arno e bidejki ovaa ekipa vaka sklopena e glavno samo za Miki Maus kupovi! So prva postava ke gi busime. Ama odbranata e busha ko kurva od kaj MRTV.
YNWA

Таман го искритикував Ален ете го со добра партија дури и гол даде :love: Ама не се мерило Милан, ептен слабо играат многу се паднати (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom