Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Себа газеше на вчерашната утакмица.
Позиционирањето му е перфектно, стартовите на место ама таа брзина негова...
Верувам дека ако добие шанса ќе има што да покаже зошто навистина е чудно да не играш фудбал 2 години а да покажеш онакви перформанси против Сити.

Што вика Игор, вчера одбраната ни ја сочинуваа

Никој-Никој-Себа-Никој
Е 1.94 е висок. Или 95 како беше колку Хипија исто. Ни Хипија не беше најбрз :icon_lol: За брзина Илори е земен нели рекорди рушел во Спортинг. А и не беше само сношти. И со грците беше добар. Има талент нема збор тука, не го избраа за џабе за најдобар млад играч на Копа Америка. Само си викам да не го даат на позајмица а ќумбето да остани како четврт. Срамота ќе е тоа. Лево мислам дека ќе платиме за Морено колку шо бараат. Има уште интерес од нас инаку не би јадел гомна Аспас. Десно не знам, Џонсон со година дена договор, огромна плата и никакви перформанси (не можат ни перформанси да се наречат ама ради реда ќе пишиме така) не можи да седи понајмалку не како прв избор. Никогаш не сум сакал да го продаат ама ја претера. Или нов договор со помала плата и подобрување на играта или куферите. Сношти курташак си играа со него. Коларов го минуваше како бебе во количка да седи по десна страна а не ваков искусен бек.

Од кога велам дека циклон не маа покрај Џонсон. Стана некорисен. Ај се досега, фала му, ама или резерва и друг место него или толку фала и чао

A за нападот ако до некни мислев дека ни треба шпиц како Лукаку/Бало сега мислам дека Бони би бил многу добра опција. Кога е веќе јасно дека ќе играме со еден шпиц нема смисла да лупаме пари на играч како пример Лукаку/Бало кој ќе бара да игра прва постава и ќе биди незадоволен ако е во втор план. Бони од друга страна, ќе биди ставен во втор план ама сепак ќе се изнаигра утакмици и нема да се буни што е резерва. Освен тоа ќе се изнадава голови. Плус ќе му биди конкуренција на Стариџ. Вака Ламберт и Борини (овој ќе си оди според мене) не му се реална закана на Стариџ. Бони и Шакири да ги земиме до крај + Морено и десно некој да ископаат би била полна капа. Кога веќе не се зема биг нејм.

Кој Мартинез?

Иначе Лукаку отиде кај комшиките :)

Џексон Мартинеџ. Башка чуфф дека утредругиден доаѓа Морена и на узамљење и Манкиљо

Иначе Лукаку отиде кај комшиките :)
Знам само споменав за таков тип на шпиц. Ќе плачи и ќе сака да игра. Вака Бони или некој друг таков не би се бунеле на 2 утакмици со ред да влезат во 70та, во третата да почнат како стартери со Стариџ а во четвртата како стартери сами. Да е Лукаку/Бало или стави кој сакаш таков шпиц ќе сака на сите 4 да е прв избор.[DOUBLEPOST=1406844673][/DOUBLEPOST]
Изгледа ќе ги собереме. Штом Берет и Пирс пискаат...поготово Пирс.
Јасно беше за Морено одамна дека ќе го собериме вака или така. Само не знам дали е точно она дека првично се договориле за 18 + бонуси од 1-2 милиони па нашиве 16 пратиле па после одново преговарале за да дојдат до 18 + бонуси. Можи само безвеза приказна да е алудирајќи на Салах ама којзнај. А и Аспас не е за џабе даен таму барем од наша страна. Сега што јади гомна е друга приказна ама од нас е како знак на внимание таму пратен :icon_lol: Манкиљо абер немам кој е и зошто Атлетико би ни го дале на 2 годишна позајмица со толку мала откупна клаузула. Ама добро ако е добар тогаш Глен куферите. Утре ќе маниме една математика за трансфериве. Ќе има пари за шпиц и уште еден офанзивец според мене. Можно е Шакири.

Епа Роџо, со Морено ти се комплетирани сите желби, освен Санчез секако. Уште еден офанзивен играч, и што би рекол Небојша Вишкович: И то би било то. :)
8 играчи во еден преоден рок е феноменална работа. Браво за Ајре и за сите кои работат зад сцените. Ова лето беа перфектни, без ни најмала грешка.

Сега на ред е Роџерс да докаже зошто баш овие играчи му беа број 1 трансфер цели летово.

Епа Роџо, со Морено ти се комплетирани сите желби, освен Санчез секако. Уште еден офанзивен играч, и што би рекол Небојша Вишкович: И то би било то. :)
8 играчи во еден преоден рок е феноменална работа. Браво за Ајре и за сите кои работат зад сцените. Ова лето беа перфектни, без ни најмала грешка.

Сега на ред е Роџерс да докаже зошто баш овие играчи му беа број 1 трансфер цели летово.
Пљукни да не заречеш, не трчај!

Стерлинг ќе биде машина годинава... него скептик сум за Лалана.
Дајте бе некое играчиште што кошта 40милки... Ројс рецимо, да ми се испуни душичката.

Пљукни да не заречеш, не трчај!

Ако ги купат Морено и Манкиљо, а после вечерва е многу извесно, што и да се случи до крајот кај мене ќе имаат висока оценка.

мора да се најде замена за џонсон по хитно, на кои позиции во одбраната играат овие двајца што треба да дојдат?

мора да се најде замена за џонсон по хитно, на кои позиции во одбраната играат овие двајца што треба да дојдат?

Лево и десно, со напомена што Манкиљо не ми се верува да игра пред Флано и Џонсон од сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom