Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MignoletВо никој случај не беше готов производ. Првата сезона на Суарез спореди ја со првата на Торес и ќе ти стане јасно за што ти зборам.
Ај после Челзи утакмицата ќе честитам, вака да не баксузирам ..Ете ги, почнаја со малерите.![]()
Готов, ама расипан...Тебе на шо ти личи? Готов производ беше бе![]()
Аууу брат, немој те молам да не почнувам![]()
Навистина нови навивачи или шпиони? Да не случајно вас охриѓаните Малколм ве прати? ПРИЗНАЈ!!!
Mоре Рики, се сеќаваш шо ти реков? Пази сега во толкаво зголемување на навивачи и по некој шпион ќе има
[/quot![]()
Зошто бе одма шпиони сега?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Прв болд - од кога си женет? Цурава требало уште од пред 10тина години да ја знајш ама слаб играч си џабеШо да се прави?
Ја вака како женет човек, повеќе не користам слики пред комп или филмчиња, па со помош на леванка или десанка да средам проблемо...
Ама ај ти вака ко помал, вежбај![]()
Nekoj te ima izlazano za ova.Само што Баерн сака да го продаде Крос, а Борусија нејќе да чуе за овие.
Бодан, никој не вика дека играчите не му одат, ама тие му одат во големи екипи. Ние сме екипа која сега расттиме, сега се кренавме од пепелот, не сум баш сигурен дека така лесно ќе добиеме такви играчи. Друга работа е газдите дали ќе одвојат толку средства, ние си правиме муабет на празно, ама мило ми е што после 5-6 години правиме муабет за врвни играчи да се купат, а не од типот на Даунинг.
1.Ама БИ требало, не значи дека е задолжително. Женет сум 4 години, а со момата сум 10.Прв болд - од кога си женет? Цурава требало уште од пред 10тина години да ја знајш ама слаб играч си џабе
Втор болд - викаш?
Трет болд.....пази. Ми викаш помал а замисли Рики ти лајкнал![]()