Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рикардо Родригез.Лани врска немаше ама сезонава добар е.Moreno ili onoj od Volfsburg ne mi teknuva kak se vika ke bide donesen.
Inace dajte ni go Kros, da gi zaebeme Junajted![]()
... said by @RickyLFC9
За таа пара не ни треба Крос.. 2-ца ќе земеш за тие пари + платите нема да им бидат толкави. Топ е Крос али 40м и 200-300к неделно.. никад
Ти ми пиша нешто? Талентов (јас) си го избришав постот по грешкаЈас само едно сакам и се надевам дека ќе добиеме ова лето. Тоа е готово производ. Нешто што Ливерпул нема видено после Фернандо Торес.
Јас само едно сакам и се надевам дека ќе добиеме ова лето. Тоа е готово производ. Нешто што Ливерпул нема видено после Фернандо Торес.
А шо е толку посебно кај неа? Зошто мислиш дека би требало да ја знам?
Курва ко курва... Сите се исти...![]()
Го купивме како стрелец на 12 гола во Примера и ваљда 7 асистенции беа. Кај нас ништо. Се расипа производов, не можиме да го вратиме за парите да си ги земиме. Овој во отпад треба. Или нека му го даат на Сако да го испечи и да го изеди барем некој ќар да имамеИ Аспас е готов производ. Каков го купивме, таков остана![]()
Само што Баерн сака да го продаде Крос, а Борусија нејќе да чуе за овие.Зборот ми е дека Крос не е ништо подобар пример од Ројс или Гундоган. Овие двајца зимаат годишно заедно 5.5м..што значи нешто повеќе од 100к неделно(заедно). Што е подобро за нас , да го купиш Крос за 40м и 250к. или Ројс и Гундоган за 50-60м со плата од 250к заедно?
Навистина нови навивачи или шпиони? Да не случајно вас охриѓаните Малколм ве прати? ПРИЗНАЈ!!!Здраво дечки!!!
Нов сум на форумов па да ве поздравам!!![DOUBLEPOST=1397830256][/DOUBLEPOST]
Само што Баерн сака да го продаде Крос, а Борусија нејќе да чуе за овие.
Борусија неќеше да чуе ни за Левандовски ни за Гетце па на крај си свитка опаш. Почнаа да ги продаваат звездите,сеа е време да се пазари од тамо.