Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Навистина нови навивачи или шпиони? Да не случајно вас охриѓаните Малколм ве прати? ПРИЗНАЈ!!!

:icon_lol:

Mоре Рики, се сеќаваш шо ти реков? Пази сега во толкаво зголемување на навивачи и по некој шпион ќе има
images
[/quot

Зошто бе одма шпиони сега?

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Изиграваат манги бе, не ги слушајте :P Време е Скаузерите да завладеат на овие простори :)

Шо да се прави? :(
Ја вака како женет човек, повеќе не користам слики пред комп или филмчиња, па со помош на леванка или десанка да средам проблемо...
Ама ај ти вака ко помал, вежбај :D
Прв болд - од кога си женет? Цурава требало уште од пред 10тина години да ја знајш ама слаб играч си џабе :D
Втор болд - викаш? :icon_lol:
Трет болд.....пази. Ми викаш помал а замисли Рики ти лајкнал :ROFLMAO:

Бодан, никој не вика дека играчите не му одат, ама тие му одат во големи екипи. Ние сме екипа која сега расттиме, сега се кренавме од пепелот, не сум баш сигурен дека така лесно ќе добиеме такви играчи. Друга работа е газдите дали ќе одвојат толку средства, ние си правиме муабет на празно, ама мило ми е што после 5-6 години правиме муабет за врвни играчи да се купат, а не од типот на Даунинг.

Томи,праиш како за Вест Хем да навиваме па не сме врвна екипа. Неможам да ти објаснам што сакам да кажам ако ти имаш престава за Ливерпул дека е Брегалница.

Прв болд - од кога си женет? Цурава требало уште од пред 10тина години да ја знајш ама слаб играч си џабе :D
Втор болд - викаш? :icon_lol:
Трет болд.....пази. Ми викаш помал а замисли Рики ти лајкнал :ROFLMAO:
1.Ама БИ требало, не значи дека е задолжително. Женет сум 4 години, а со момата сум 10.
2.Па сега, ко бев мал ко тебе и ко немав женска така го средував проблемот. Ти како го средуваш то? Ако сега ти е апла голем, па можиш да си го испушиш, то е друга работа :ROFLMAO:
3.Замислив... :pos: помал од мене 90% си, а за од Рикио, незнам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom