Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke ima ebenjeАј маме му ебем, Арсенал гости во 5та рунда.
И ние и вие среќни, како да немаме тежок распоред тогаш. Кој ја влечеше ждрепката, ма*е му еб*м кој прв почна.![]()
Ke ima ebenje
Секако дека ќе има, или ние нив или тие нас![]()
Само ова не, жити се !А можи и нерешено па взаемно да се ебиме
А можи и нерешено па взаемно да се ебиме
Еден другар мој кој живее во Австрија ми пиша дека Ливерпул и Салзбург се договориле за трансферот на Валон Бериша кај нас. Во наредните 2-3 дена трансферот би требало да биди готов, а сумата е околу 3 милиони. Ај да видиме и то чудо...![]()
Да, ама ко шо ми кажа батево, а тој обично не шири дезинформации, пошто имал некој таму кој работи во весникот близок до РБ Салзбург, Ливерпул веќе договорил се со БеришаИ Дортмунд се заинтересирани.
Само ако ни го дадат за безпари. Инаку за овој не вреди ни 1 милион да се потроши.Вреди да се потсетиме.
--- надополнето: 27 јануари 2014 во 12:30 ---
Читам нешто, Мозес на крајот од сезоната може и перманентно да остане кај нас. Немам многу против овој трансфер, ако и само ако, Мозес биде играч од клупа, никако стартер. Со неговата брзина и енергија може да му предизвика многу проблеми на противничките одбрани.
Само ако ни го дадат за безпари. Инаку за овој не вреди ни 1 милион да се потроши.
Туку нешто читам за некаква си трампа Инлер-Агер.
Кој си ти бе, кој ти беше претходен ник?Само ова не, жити се !![]()