ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.913
- Поени од реакции
- 44.496
Кој си ти бе, кој ти беше претходен ник?
Не те бива за детектив.
Ј+.
И јас не знаев до пред минута, сеа разгледав за да ти помогнам.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој си ти бе, кој ти беше претходен ник?
Шеф сум, други прават работи за мене, прашај го Пеџа каков потрчко ми е.Не те бива за детектив.
Ј+.
И јас не знаев до пред минута, сеа разгледав за да ти помогнам.![]()
Само ако ни го дадат за безпари. Инаку за овој не вреди ни 1 милион да се потроши.
Туку нешто читам за некаква си трампа Инлер-Агер.
Шеф сум, други прават работи за мене, прашај го Пеџа каков потрчко ми е.
ПеџО стварно ли ваа работа?![]()
Ја ќе дојдам најверојатно со Милето, обично касниме, али ќе се потрудам да присуствувам порано, ме интересира кој каков играч сонува навечер и се разочарува кога се буди у реалноста.Шанкуриња, вечер доваџате у Бони? Кој доВаЏа сфе?
У колку саат че се јајт лања пред да почне за то шо сфе фали и недостиџе у Пул, на цигаре пред текма? А?![]()
![]()
Вечер, нека ни е Господ напомош!.....
Ех Роџо, Роџо... коа ти пишав ја некна стај го Тешеира....сеа ќе имаше барем колку толку спремен играч!
Ужас брат, многу тенок состав.
Сериозно не знам како ќесе справиме. Икс ќе биде....
Не можам да поверувам.....икс да биде со мисириве.
Доколку Роџо не извади некое изненадување во составот...во смисол на некоја луда формација (која евентуално би профункционирала) или пак некој играч од Децата...мислам дека би ни се десило потоп!
Се поверојатно е ова второво.
ПС.Едино ако луда мара (Суки) не се шекне па да треска ко од шала голови!
И ти лапаш пури Рики?*фацата на Кајкамоски со пурата*
Демек работава-добро шефе, ко Џани од едноокиОд толку работа, дури сега успевам да стигнам да ти пишам, да потврдам.
Рики, газда....извини за доцнењето. Одам да завршам уште милион обврски за Рики.....се извинувам.
Пријатно, пријатен ден.
Рики, само вака за тебе газда![]()
ПС.Едино ако луда мара (Суки) не се шекне па да треска ко од шала голови!