Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Тенка ни е клупата.

Парменион: Кралу, тенка ни е клупата. Икс ќе ни изваат Персијциве на Гавгамела, гарант. У курац нек ојт и фаланга и коњаница, и таланти и букефал, и све.

Аце ИИИ: Aбе, ак ти ја акнам една, ќе ти дам и клупа, и брашно, и ченка, и ориз ќе ти дам.

Lиверпул го има Суарез.

End of story.

Парменион: Кралу, тенка ни е клупата. Икс ќе ни изваат Персијциве на Гавгамела, гарант. У курац нек ојт и фаланга и коњаница, и таланти и букефал, и све.

Аце ИИИ: Aбе, ак ти ја акнам една, ќе ти дам и клупа, и брашно, и ченка, и ориз ќе ти дам.

Lиверпул го има Суарез.

End of story.
Liverpool da, go IMA Suarez, srekja I Aspas daj jajt smrden gas na tribini:)
se slozuvam. A I Sturbridge go imat. pa I Kurtoninho go imat. Sade Allen da dajt I klajt goloj of ziceri hehehee

ma, YNWA!!!!

Од моја гледна точка, поарно и Вие да победите, само да не е нерешено. Дека малце утакмици игра Арсенал тогаш (ЛШ, Баерн М.) па уште ФА куп му треба со топ4 екипа. Супер.

Е па и од моја гледна точка поарно ние да победиме :D
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 19:08 ---
Сеа ќе видиш на последниот ден од преодниот рок-ОП 3 нови :D Крило и 2 од средина :)

Ама ако не биди тоа ќе видиш во Мај - ОП 7мо место
Па затоа подобро да си во право. :coffee:

Lиверпул го има Суарез.

End of story.
За да не биде погрешно интерпретирана историјата, вистинската конверзација била следнава.

Дариј III од Персија му понудил на Александар мир, како и можноста слободно да ги задржи веќе освоените територии во Азија. Парменион на тоа рекол: "Да бев Александар ќе прифатев."

На тоа Александар одговорил: " Да, точно..." - Парменион помисува дека конечно овој млад и амбициозен владетел го послушал, кога Александар рекол: "И јас ќе прифатев... да бев Парменион".

Затоа драги мои... еден е Александар Велики...

Полагам за ова у петок sо... I'm kind of a big deal :cool:

Да не го згреши фан клубот? :D
Туку ај ај, сите сте за Ливерпул, само не признавате :vozbud:

Ова е право силовање. Онај помошниот судија, да му свршам на келезанка, за такво не го бива. Каков глупак, му суди офсајд на Стариџ, а за фаулон врз Стерлинг :tapp: Немам коментар :mad:

Срам да му е на газдите ако не лупнат 20-на милиони до 1 февруар, да му донесат 1-2 играчи на Роџо како поклон :)

Бренди мажиште :P нема многу многу правење важен, ако го тупиш - напоље :)
Едно браво од мене, ги напупивме комшииве за сите пари.
И на крај само ќе кажам ЏЕРАРД :cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom