superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Единствена надеж ми е тоа што кога играме против Евертон, гинеме на терен.
Не се секогаш победници оние што гинат!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Единствена надеж ми е тоа што кога играме против Евертон, гинеме на терен.
Не се секогаш победници оние што гинат!![]()
Тенка ни е клупата.Среќа + судиска помош + маестралност на маестрални поединци = ketz
Тенка ни е клупата.
Сеа ќе видиш на последниот ден од преодниот рок-ОП 3 новиТенка ни е клупата.
Liverpool da, go IMA Suarez, srekja I Aspas daj jajt smrden gas na tribiniПарменион: Кралу, тенка ни е клупата. Икс ќе ни изваат Персијциве на Гавгамела, гарант. У курац нек ојт и фаланга и коњаница, и таланти и букефал, и све.
Аце ИИИ: Aбе, ак ти ја акнам една, ќе ти дам и клупа, и брашно, и ченка, и ориз ќе ти дам.
Lиверпул го има Суарез.
End of story.
Од моја гледна точка, поарно и Вие да победите, само да не е нерешено. Дека малце утакмици игра Арсенал тогаш (ЛШ, Баерн М.) па уште ФА куп му треба со топ4 екипа. Супер.
Сеа ќе видиш на последниот ден од преодниот рок-ОП 3 новиКрило и 2 од средина
![]()
За да не биде погрешно интерпретирана историјата, вистинската конверзација била следнава.Парменион: Кралу, тенка ни е клупата. Икс ќе ни изваат Персијциве на Гавгамела, гарант. У курац нек ојт и фаланга и коњаница, и таланти и букефал, и све.
Аце ИИИ: Aбе, ак ти ја акнам една, ќе ти дам и клупа, и брашно, и ченка, и ориз ќе ти дам.
Lиверпул го има Суарез.
End of story.
Да не го згреши фан клубот?