Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
И ние и вие среќни, како да немаме тежок распоред тогаш. Кој ја влечеше ждрепката, ма*е му еб*м кој прв почна. :)

И ние и вие среќни, како да немаме тежок распоред тогаш. Кој ја влечеше ждрепката, ма*е му еб*м кој прв почна. :)

Таунсенд од Тотенхем ве извлече вас, а нас мислам татко му на Таунсенд :)
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 22:42 ---

Секако дека ќе има, или ние нив или тие нас :)

А можи и нерешено па взаемно да се ебиме

Ти Вторник да се нацрташ негде да ги гледаме овие заедно.
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 22:50 ---

Значи ти за време на секс, нерешено му ваѓаш? :D
Е бравос, ко Хоџсон си исти :D

Еден другар мој кој живее во Австрија ми пиша дека Ливерпул и Салзбург се договориле за трансферот на Валон Бериша кај нас. Во наредните 2-3 дена трансферот би требало да биди готов, а сумата е околу 3 милиони. Ај да видиме и то чудо... :unsure:

Еден другар мој кој живее во Австрија ми пиша дека Ливерпул и Салзбург се договориле за трансферот на Валон Бериша кај нас. Во наредните 2-3 дена трансферот би требало да биди готов, а сумата е околу 3 милиони. Ај да видиме и то чудо... :unsure:

И Дортмунд се заинтересирани.

Од моја гледна точка, поарно и Вие да победите, само да не е нерешено. Дека малце утакмици игра Арсенал тогаш (ЛШ, Баерн М.) па уште ФА куп му треба со топ4 екипа. Супер.

И Дортмунд се заинтересирани.
Да, ама ко шо ми кажа батево, а тој обично не шири дезинформации, пошто имал некој таму кој работи во весникот близок до РБ Салзбург, Ливерпул веќе договорил се со Бериша :unsure:

Пред некој ден Салзбург го демолирал Баерн на пријателска и Роџо одма се вљубил во играчов, бидејќи бил еден од најдобрите на средина кај Салзбург... Да не ја тупам, отприлика така ми беше кажано.

Вреди да се потсетиме.
--- надополнето: 27 јануари 2014 во 12:30 ---
Читам нешто, Мозес на крајот од сезоната може и перманентно да остане кај нас. Немам многу против овој трансфер, ако и само ако, Мозес биде играч од клупа, никако стартер. Со неговата брзина и енергија може да му предизвика многу проблеми на противничките одбрани.

Вреди да се потсетиме.
--- надополнето: 27 јануари 2014 во 12:30 ---
Читам нешто, Мозес на крајот од сезоната може и перманентно да остане кај нас. Немам многу против овој трансфер, ако и само ако, Мозес биде играч од клупа, никако стартер. Со неговата брзина и енергија може да му предизвика многу проблеми на противничките одбрани.
Само ако ни го дадат за безпари. Инаку за овој не вреди ни 1 милион да се потроши.

Туку нешто читам за некаква си трампа Инлер-Агер.

Само ако ни го дадат за безпари. Инаку за овој не вреди ни 1 милион да се потроши.

Туку нешто читам за некаква си трампа Инлер-Агер.

Ами сигурно да биде до кај 6-7 милини трансферот.....и доста со овие трампиве небаре НБА е ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom