Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Скаузер....Паско ја презема должноста за пресот пред утакмицата за Олдам!;)

Moжда и ке треба да го води Ливерпул неколку меча, прееска прочитав дека ФА отворила истрага за коментарите на Роџерс за Мејсон, по мечот со Сити.

Moжда и ке треба да го води Ливерпул неколку меча, прееска прочитав дека ФА отворила истрага за коментарите на Роџерс за Мејсон, по мечот со Сити.
Според мене ќе биде баниран 2 меча Роџерс, од пред недела дена коа кажаа дека го свикале на разговор јасно ми беше.

овие од ФА како саудиска арабија станале.
кај грешат, што може да те кошта ЛШ, па и уште казни.

убаво им рече Лаудруп пред некое коло, вика сите грешиме, ок утакмицата заврши, нека види самиот на тв, нека излезе нека каже јавно ок згрешив. како сите ние можеме да грешиме, а судиите безгрешни секогаш.
не го казнија за тоа

инаку за Стерлинг, точно е дека има шпекулации, не е само од Мидо.
би било чудно, баш сеа коа почна да игра тоа петлето, тоа ќе биде уште еден менаџериал бисер на Роџерс.
ме интересира со одпадот Аспас што ќе праи...
--- надополнето: 3 јануари 2014 во 21:43 ---
Guillem Balague
Tello IS NOT leaving Barcelona in January. The club doesn't want him to leave. So that is the end of that.

една од желбите ваљда одпадна.

Guillem Balague
Juan Mata DOES NOT want to leave Chelsea

и уште една..

Сеа ко кец на десетка ми дојдовте. Пеџа, коа ќе се вратиш 2 пакетчиња локум. Со ореви!

@Peja989 се намачи малку со телефонот ама добра слика си напрајл, вкупно 93 заби се гледат( зошто јас имам 3 изваено:D )
@RickyLFC9 последниот пат ко видов се плаќаја локумите, со ореви по 100 денари. Така да имаш време со комбето во 4 да пратиш пари па ние ќе ти завршиме работа :)

Пиеш на должност? :eek:
Опа-па на у-чи-тел-ка-та :pos:

Туку малку оф топик ќе затерам ја-Шо прајме со засилувања бе? :mad:
Еве го 12-ти кај е. Стоките нема да ги тепаме со овој раскостен тим :(
Ни треба крило и креативец под итно! Кој и да дојди, му треба време да се воигра со тимот и да се привикни на акциите.
Неам проблем да дојди Салах, ама имам проблем да замини Стерлинг. Тој е во екстра форма, ако некој треба да оди, то се Аспас и Алберто, па и Ален.
Ако дојди овој Баду од Удинезе, тогаш мојме да го шитниме Ален, ама искрено се сомневам дека Роџерс ќе го направи тоа :(

Пиеш на должност? :eek:
Опа-па на у-чи-тел-ка-та :pos:

Туку малку оф топик ќе затерам ја-Шо прајме со засилувања бе? :mad:
Еве го 12-ти кај е. Стоките нема да ги тепаме со овој раскостен тим :(
Ни треба крило и креативец под итно! Кој и да дојди, му треба време да се воигра со тимот и да се привикни на акциите.
Неам проблем да дојди Салах, ама имам проблем да замини Стерлинг. Тој е во екстра форма, ако некој треба да оди, то се Аспас и Алберто, па и Ален.
Ако дојди овој Баду од Удинезе, тогаш мојме да го шитниме Ален, ама искрено се сомневам дека Роџерс ќе го направи тоа :(

Ќе ги тепаме Стоук бе, нема да им игра Асаиди. :cool:

Асаиди нека изигра уште неколку добри утакмици за да може на лето на му ги извадиме тие 3 милиона што ги дадовме за него а може и ќе му ќариме и некој милион повеќе.

Асаиди нека изигра уште неколку добри утакмици за да може на лето на му ги извадиме тие 3 милиона што ги дадовме за него а може и ќе му ќариме и некој милион повеќе.

Ејјј....неблагодарен еден :D
Прва, место Кутињо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom