Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ејјј....неблагодарен еден :D
Прва, место Кутињо!
Како оди трансфер периодот во фан клуб Ливерпул? :)

Инаку, убо ја кажав дека ќе имаме проблем со Салах :mad: Ете Атлетико го бараат сега. Ова ќе биде Мочкорјан 2 дел :(

Инаку, добра вест е то шо нема шанси Стерлинг да ој на позајмица, а според некои медиуми, следни на листата се Ракитиќ и Морено од Севиља, а се водат и интензивни преговори со монтоја од Барса.

Тоа е таа политика,за Алберто, Илори,Ален ,Аспас и таквите шуги имаат одма да лупнат пари а за некој кој е реално добар се ценкаат..ебате лудаците.

Тоа е таа политика,за Алберто, Илори,Ален ,Аспас и таквите шуги имаат одма да лупнат пари а за некој кој е реално добар се ценкаат..ебате лудаците.

За некој кој е добар секој наддава.... за некој кој не е толку добар ...никој не ******!

Инаку мене ми е сеуште чудно ....премалку шпекулации, премалку!

За некој кој е добар секој наддава.... за некој кој не е толку добар ...никој не ******!

Инаку мене ми е сеуште чудно ....премалку шпекулации, премалку!
можи поубо да е така. години наназад имаме по 1000 шпекулации, па се надеваме на некоја си ѕверка, за на крај да добиеме суртуци од типот на кончески, дудук, аспас, алберто, асаиди, борини, АЛЕН и тн.

И официјално нема пренос на ниту една телевизија!

Останува само да слушаме радио пренос..... ко у Македонија да играт ебате!

Ни на интернет ќе нема?

Значи да ви биде појасно..... освен радио пренос ќе нема ниту една камера таму.
Ниту една телевизија ги нема откупено правата за оваа утакмица!

Кој сака да слуша радио.... КЛИК!
--- надополнето: 5 јануари 2014 во 17:12 ---
Аспас ова му е последна шанса... и пкрај тоа шо игра срање....ако не даде гол може слободно да се носи у курац!!!
--- надополнето: 5 јануари 2014 во 17:12 ---
Фала богу.... само шо го одкарав у курац!

1-0
--- надополнето: 5 јануари 2014 во 17:17 ---
Очигледно влијае ова карањево... Аспас со пречка.
У меѓувреме и Кутињо со статива!

Најбоља утакмица што сме ја изиграле сезонова, да ти е милина да ги гледаш :D

Кутињо не знае гол да даде.... :facepalm: ептен утка шут има...

добро бе каков е овој медиумски мрак...

аспас изгледа имал страв од камери, се разиграл дечкото кога никој не го гледа!!

инаку еве како падна голот, сликовито, ама со текстуален запис:
по една нафрлена топка од работ на шеснаесетникот, во букетот играчи најдобро се снајде денеса одличниот и расположен за игра аспас, и при една голема мешаница најдобро се снајде и рутинирано ја смести топката во небранетиот дел од мержата на денеска индиспонираниот голман на олдам атлетик....и еден спрема нула!

еее, кој е постар сигурно се сеќава на еден дописник од струмица (му го заборавив името) и кога имаше спортски преглед од прва лига секоја недела навечер, секое јавување му беше овој текст, само различни имиња :)

Алооо бе ,што ви стана? Аспас ДАВА ГОЛ,значи ГОЛ ,Ливерпул тепа со тапа состав а вие само 1 страна сте попуниле..

Ме разочаравте:D

Алооо бе ,што ви стана? Аспас ДАВА ГОЛ,значи ГОЛ ,Ливерпул тепа со тапа состав а вие само 1 страна сте попуниле..

Ме разочаравте:D

Шо да се пиши, тепавме со пола тим против третолигаши, Аспас веќе ги оправда парите вложени во него.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom